Кошик

Моя друг, Колянь, отримав нову роботу. І ось як ебать це. Пасітіф недбалий, але в середині тижня ви чортуєте x-percentered businessman. Я купила напій, купила кожну річ на пару, в розумінні асортименту. Він був веселим, але вранці був мертвий. Я не мав того, що мій пергамент довгий час. І він кинув, кинувся, трахнув вгору, кинув і дав Дад роботу.
Сидіння, робота німагу, руки шалудо, сасредатожного, охоплюючи пачку орбіти з марунованої сук свіжості. Я трохи захотіла. Я був запрошений для деяких ситів, і я так б@ no bl@.
Колянь зателефонує мені.
Він, він, він, він, він, він, він, він, він.
до Що таке fpe$du курчат. Вішалка.
- Ну, ебать-но, це проблема.
до Ні, вони спалюють fep$du, це про годину для мене, щоб пекти.
до І ти клізма.
- Як це?
- Як бло@, як самокат.
- Ви божевільні? Ахтунг!
- Zaeb@l вже з ahtung pile. Медицина. Моє брат, коли працював на KAMAZ, струм і голодом, bezpeda. І нема запаху. Я просто намагаюся отримати трахнув клізму, але я, ймовірно, працював новий paliczo.
до Що таке?
- Пиво? X% знає його. Пляшки досить.
X% пізніше, я сидів, я думав, я взяв аркуш і, як, я в бізнесі. Я приймав клізму на півлітровому, бальтичної третини і абратно до роботи. Я збираю гармату. Суко змушений потерти брата Колянафського, як він заливає пиво в клізму, має бути кокаїта технологія у досвідчених дітей. Пиво bl@ пенцо і дуже добре вигинає темряву палицю на клізмі ризинки. Але bl@ переповнені, подрібнили правду маленького, але б@ х%le.
Я тягаю своїх штанів, я отримав рак, я отримав мій лобі в моєму резервуарі. Я холодний. Я холодний. Я почав вводити Midicinian інструмент в ас, і szuka x%iova йде так. achko shrunk, іноземний об'єкт для ідеологічних причин прийняти віднецзо. Я проповідаю на телефоні і нічого подібного, подрібнила карочі. Я кладаю тиск на груші, пиво пішов на струм укусу знову, пенітера і піни Eta yob@na з школи ulivazzo і на штани капай. Я прокинув сартирну папір на м'язах і ретельно завершила процедуру. І характерно, він отримав краще. Беспеда.
Тепер я б@ на місце роботи лебего, сат і б@ fskat, як япарн. Зареєструватися Фак б@ !!! Він отримав пиво, яке не добре. Він знає. Політ в туалет, натягуючи ручку. busy bl@. Ох, я перериваю в Саседний з великим листом Йо на двирі. Я ледве встигав взяти своїх мурах. Сзуко єхо і пенітен, він розбризував його ас.
Я не хочу бачити туалет. Я протерла мої дупи від усіх старих чоловіків, і я спазла ноги. Я збираюся, і є заступником головного бухгалтера, Це дивний спосіб пошуку на мене. Я закрив двері, я чую, мама. Це трохи нілоки, але це трохи нілоки.
Поточне місце на робочому місці, сати, знову б@хірург. X відсотків, X відсотків нові. З'являється феєрія. Лист Jo. Я не згорную його, і я витягую ручку на листі Mae. X% залишити, mima Elena eb@shu в Жо.
Я закрив двері, чую. Каззель. Він, але я, Obosrazzo Stol. І це не те, як Lenock мила свою прання, бізнесмена. Я люблю це так багато. Хлопець забрав щит. І це Мес.
Я думав про те, що в той час як я сидів піни.
Я збираюся на робоче місце, бос. X% пішов з бруньок на щадку, починаючи ... Приходьте, сідайте. Я в районі прямої кишки неприємний бублінг і хірург Опорожніца. Скасування Внутрішні резерви аргонізму, тирпп. Про те, що було супроводження і моє ім'я був ніпоніл, я був зайнятий стрюглінг з власними житломи.
Я стрибав з рецепції і великий f sartir. Поверніть знову на шляху. Чекаю, чекаю, чекаю, я хотів сказати... Я припинив, м'язи видовищ, спонтанно розслаблених і теплих потоків розчину третьої Балтики з ситом, що протікає ноги. І з характерним звуком. Я ніколи не знав, що вона хотіла розповісти мені. Вона повісить трохи, і я його за допомогою.
X%yachu в відділі, я захоплю аркуш, я кидаю його на ходу. Я їду додому, сусіди скуштували наш будинок горіння., І поки ніхто не мав часу джипа, скажеш, я йду.
Не естетично. Я отримую машину в спині. Вади На шахтному кашлі і вікна відкрився повністю. Я відчинив тозі, але я не запашю так багато твердості.
Я приїхав додому в ванну. У цей момент я нарешті соромлю себе. Потім він кинув надії в пральній машині, вивів холодну жорсткість, просто про розслаблення дзвінків Colian:
до Як виглядаєте після похмілля?
- Я вдома Васче, і ви не голодуєте?
до Так робота нова, x% знає, що це так, і ви вдома?
до І клізма?
до Що ти сміється клізма?
- Gygy, так, я нездужання, я сиджу тут, висить.
- Так я повернувся після роботи?
- Як миш.
Після бесіди все ще трохи непристойного сорому. Я фольгою.

Сент Леш.