Гове шашлик )

Це був пара років тому... Я прийшов на роботу в наш шведський стіл / їдальня і див. (погано кажучи, досить поширений) ціновий тег "Кеп з голів."
Я думаю, що до чого наука прийшла, до того, як було зроблено тільки чорний ікра з нафти, а тепер з гова. шашлик смажені.
Думки пробігають по голові про виконання програми харчування нашої країни в найкоротші терміни, і в той же час я пам'ятав стару анемію – «У мене є дві новини, хороші і погані: погано – нічого не їсти, ви повинні їсти щит, і добре – у нас є запал. й
Я не експериментую з природою, тому я замовляю щось традиційне, але тільки в тому випадку, якщо я зацікавлена в кав'ярні, з якогось роду.
Вона рада сказати, що вона не від деяких ситів, але деякі яловичини.
Трохи відроджений поясненням фуршетної леді, що вони не використовували будь-які кози в кулінарії, я ще раджу її не пропустити на чорнила і не створювати неоднорідні ситуації з назвами страв в майбутньому.
Зроблено, щоб зробити всі зусилля для усунення таких ситуацій.
ПС: Увечері, коли я пішов на фуршет на чашку кави, я впевнений, що феєрверк леді зберіг своє слово. На прайс-лист гордо прикрашений - "Шашлик від shovna."