Три історії, знайдені на форумі

Моя дядька запросила нас на риболовлі, і я пішов, мій батько і брат. Після прибуття ми сіли на стіл, ate, відверти, потім мій дядько пішов до роботи, мій Тітка пішов на обов'язок до лікарні, мій батько пішов на ліжко з дороги.
Мій брат і я пішов, щоб отримати трохи пива. І мій тітка мав великий місячний, тому ми вирішили знайти її: ми піднімалися по всьому, нікуди і з граната вирішили пити чай і піти в ліжко. Я заливу її, потім захопити чайник (до кипіння води), дивитися всередині чайника - і є такий приємний запах, я відразу зрозумів його.
Я взяв мій брат і я трохи, а потім трохи більше, і це було добре для нас, і ми пішли на ліжко і все буде добре, якщо мій брат не хворий.
Він вийшов зовні, щоб вдихнути повітря, а сільський будинок в кімнаті темно-менше «ока Колі» і тепер споріднений на стінах нехай розсипають двері, щоб подивитися, я слухаю, як щось я відкрився, але ще в напрямку, де двері деякі дивні звуки і іржі.
Я чекав на п'ять хвилин, після чого приймав до світла настільну лампу і пішов, щоб побачити, що сталося.
Це добре, що мій батько не слухав нічого, коротко, ніхто з предків нічого не дізнався, але через місяць мій тітка називає мою матір'ю і просить мене що-небудь, як ми не робили в шафі, тому що всі речі дивляться з чимось - виявилося, що в bratello є також блювотні, і я впав нічого не сказав.
П.С. Я був 16 і брат був 14.

Візьміть якось два копси з нічного зсуву в прибиральню, і вони абсолютно немає - на їх ніжках не чіпляють, не скажуть нічого і все, Пардон, припущені.
Вони приймають agcohol, і вони як холод, як скло! Згодом копси приходили до себе і сказали: призначають їх в нічному переїзді до деюру в парку на алеї пам'яток. Є чорти коліс, карусель і т.д.
І серед інших речей, карусель назвав Суприсе. Це таке здорове коло, за яким розташовані стоячі місця.
Починається обертати і переміщати з горизонтальної площини до вертикальної площини - люди тримають на ботів відцентрової сили.
Тоді всі ці справи відключені з пібілника і цей коло знову переходить в горизонтальну площину і зупиняється.
Так ці два друзі вирішили піти на поїздку. Один сходження на прогулянку.
Ще один перевернувся... І поки він пішов, він також стрибнув ;- Вранці з'явилася охорона.

Що відбувається, коли школярі не знаходять роботи за спеціальністю? Тут я забронювала місяць на поїздці до славного міста Нікополь. Далі, по суті.
Я і дівчина в барі на місцевому DK. Замовити 2 кава. Через кілька секунд, мій подруга додає, "не менше сахара, будь ласка."
Самка бармена, яка має миттєву каву і сахар вже розсіюється в одноразових стаканчиках і змішаних, деякі з часу виглядає еротика: «Чи не сказали раніше?» (і ви не попросили раніше?), але рішення проблеми знаходить красу.
Не зв'язуючи око, випускник курсів «Барман-програміст» кладе ще одну ложку сахара в одному з чашок, кладе як з нас перед, точок пальця на другий і абсолютно впевнено оголошується: «У цьому МЕС».