Металург-стори )

Я і хлопчики в дні бурого і божевільного юнацтва, що приурочилися в галузинагенах.
Ми навчимося, що є така річ в військовому медичному кабінеті - антидоте до прикусу комах і будь-яких стерлінгів руббіш ...
Кілька цих таблеток може призвести до приїзду синьої мавпи безпосередньо відвідати вас, з вашим кращим другом під вашими пахви... або відкриттям паранормальних здібностей у вашій бігії, і в результаті – читання думок власних шин.
В цілому, глітки відрізнялися... Найголовніше, збуджена.
На черговому зборі хлопчика про пиття міцно-алкогольних напоїв я застрягла голову, щоб перетнути цей препарат спиртом у власній крові, надаючи ефект, який я хотів.
5 капсул загинув мене... Я не пам'ятаю щита. За словами оповідань друзів, він відірвав від загальної палі на власній, але не повідомляв напрямок.
Я не можу пам'ятати, як я отримав мій друг. Я не пам'ятаю, як вона зустрічала мене. Як покласти на ліжко – Я не пам'ятаю природно ......... пам'ять відновлено з моменту прокидання в абсолютно неamiliar місце, на комфортабельному ліжку, в повній темряві, з болем головного болю і м'язової маси в всіх місцях, включаючи... Я хотів би взяти щит.
Заздалегідь, щоб не було зайвих питань - Я був в будинку другу, але я не заходжу за межі залу.
Він живе з батьками, і вони пішли на країну дуже рідко, ніж я використовував брудні, кожен раз і збити хороший пристрасний рейдер прямо в передпокої.
Я. Я дуже хочу соромитися, мій голова здатний варити тільки омоліну, ніжки і руки зі мною в сепарації, навіть темне око на мою ас натяжку, але хірург взяв її пальцем - я вирішив злипнути.
У передпокої немає світла. Подаруйте чоловіка хропіння і кинуться назад - бажання жити над Я не знаю, як в темряві я натерти на газету - акуратно заклав її на підлозі, кладуть палі на, обгорнувшись всю річ і, підштовхуючи себе як бульб для винахідливості, кинув все це через вікно з усіма припливами.
Я хотів жити, але не в такому стейкі. Я мав відхилити запах мого ранку, і я почав активно скуштувати приміщення, шукаючи щось дивне.
Мій рука спійманий трохи пляшки. Його зуби розтріскували корку або що вона була зафіксована, як гідний запах, хоча я в цей момент, крім власних туалетних рад, не вдалося зловити багато.
Почав підтвердити оцінку солодкого парфуму, я безперечно почав хвилювати пляшки навколо, обприскуючи вміст всюди.
Я не пам'ятаю падати, перш ніж я припинив запах, але я пам'ятаю прокидку на життя...і не просто мені.
Sweetie woke мене вгору. Її unassuming обличчя hung suspiciously над мій голова.
Я отримав, я досить загинув... вся кімната була покрита зеленою рідиною, мій дорогий тримала порожню пляшку зеленого в руках, і вказав на вікно... УВАГА!
Вона проживала на першому поверсі, тому, приймаючи запобіжники проти посум, як мене, на всіх вікнах в будинку... і на цьому теж.
І на цьому грилі, нічний сит вийшов з газети! Sweetie, я не бачив більше...