Якщо ви вирішили побити кота (не для непристойних + матів) любителі кішки - шкода

Захоплення кота не так легко, як це здається. Це стосується багатьох труднощів і небезпек, які лежать від вас, якщо ви не берете цю справу серйозно.
Почнемо з нуля. Так ви вирішили почистити кота. Природно, ви запитуєте себе питання: «Чи варто почати? й
Я пропоную вам почати з кошеня. По-перше, вони маленькі, м'які і наївні. По-друге, вони ще не були загартовані в бою і не мають хитрості, що, іноді, їхні старші брати мають. По-третє, що важливо, якщо ви ебать їх, наприклад, в якому-небудь будинку, вони не будуть пускати дикі, як великі коти, і власник не помітить лову.

кішка. Найпопулярніші методи.

Найлегший спосіб почати, потрапивши обличчя з відкритою долонею. Акуратно вдарив йому на ліву сторону музелю, потім праворуч. Це так смішний! Він не розумний, він не розуміє. Якщо вам подобається (ви, звичайно, ви можете повторити процедуру, просто дивитися силу вашого удару, щоб ви не повинні будувати себе невинність перед власником кошеня і скульптури смішних екзаменів: "Gy-gy!" О. Я маю на увазі, я не знаю, що це неправильно з ним. Я був просто сидіти поруч з ним і він кинув і не переїхала. й

Якщо ви не відчули щось людину, то я рекомендую більш гуманним способом. Але для цього в кімнаті необхідно ковролін набиватися на стіну. Ви обережно берете кошеня, пройдіть від стіни метр і киньте його на килим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Я запевняю вас, навіть такий маленький тумбочок буде кіготи. Але найцікавіше, що він ще не знає, як зняти килим. Іноді це може падати, але нічого не неправильно з цим. Ви можете дивитися його переїзд - це дуже цікаво, але тільки до тих пір, поки він починає кричати.
Якщо нічого не сталося. Готель знаходиться в 10 хвилинах пішки від готелю. Виконайте свої навички.

Наступний метод дуже веселий і може принести багато задоволення. Навіть маленькі коти мають хвости. Наша мета тут не зацікавить нас. На відміну від собак, хвіст котів вказує, що вони сердитися.
Так, візьміть кошеня в руках, комфортно сійте в стільці. Якщо ви перебуваєте в погляді свого майстра, ви можете його вихованець - це океї. Як тільки ви самостійно з кошеня, робимо наступне. З правою рукою загорніть її між передньою і задньою лапкою, але не затягуйте її занадто багато.
З іншого боку, м'яко візьміть його хвостом, щоб він не помітив, або що він не відчуває болю. Потім, з правою рукою, ввімкніть праву голову вниз і дайте їй йти! Хороша підвіска! Що, зрілий, суперечка? Штрацує руку з хвоста в ній? Що ви думаєте? Додж його. Шах! Приїжджайте! Перейдіть за нами Ви подряпини, прикуси? Потім приховувати руку від очей власника або розкачати рукав. У цьому методі ви дізнаєте звички кошеня - як вона поводиться під час висихання на його хвостилі, як вона заховує. Також дивитися, як він рухається ноги і тіло - вам буде потрібно.

Є багато інших способів, але я рекомендую використовувати тільки ці. Коли у вас є вони відмінно, поєднайте їх. А потім імпровізувати.

Але в першу чергу я не рекомендую вам використовувати воду, вогонь, різання, захоплення та інші пристрої. Ви не повинні навіть курчати. Я розумію, що це дуже цікава, і ваша уява вже дивиться вперед до соковитої курки в реберцях або пучок в цьому поголені обличчя, але будьте пацієнтом. Ви будете робити все пізніше і з братами.

Пам'ятайте: важко в навчанні, легко в боротьбі. Доброго дня!