331
Архів. Але це смішно.
Ця історія стала для мого друга.
Один вечір він їзда в метро, близько семи годину на початку восьмигодинного вечора. Час щітки вже пройшов, але вагон був гідним.
На станції "Університет" в машині з'явився один пасажир (не варто відзначити, що він був чорним), і пішов на єдине безкоштовне місце, поруч з яким сподобалася солодка бабуся.
Вона переїхала трохи і сказала,
- Сидіння, син.
Негро сховав:
Я не мій син, я ваш майстер!
Весь автомобіль заморожує в проході. У цей час двері були закриті і поїзд вже в тунелі.
Коли поїзд почав підходити до наступної станції, бабуся приступає до дверей.
Поїзд припинив і відкрив двері. Бабця перевернулася до Negro на весь автомобіль:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
І я стрибав з автомобіля, і крокер просто вибухнув сміхом.
Один вечір він їзда в метро, близько семи годину на початку восьмигодинного вечора. Час щітки вже пройшов, але вагон був гідним.
На станції "Університет" в машині з'явився один пасажир (не варто відзначити, що він був чорним), і пішов на єдине безкоштовне місце, поруч з яким сподобалася солодка бабуся.
Вона переїхала трохи і сказала,
- Сидіння, син.
Негро сховав:
Я не мій син, я ваш майстер!
Весь автомобіль заморожує в проході. У цей час двері були закриті і поїзд вже в тунелі.
Коли поїзд почав підходити до наступної станції, бабуся приступає до дверей.
Поїзд припинив і відкрив двері. Бабця перевернулася до Negro на весь автомобіль:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
І я стрибав з автомобіля, і крокер просто вибухнув сміхом.
фраза: рєрѕрѕсђрѕс‚р°с‚рμс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‡р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚рμс‚рμс‚р°с‚рμс‚сђсѓс‚рμс‚рμс‚сђрμс‚рμс‚сђрμс‚сђрμс‚рμсђс‚рμрμс‚сђрμрѕс‚с‚с‚с‚с‚сђсђсђсђсђсђрѕсђрѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сђрѕсђс‚сђсђсђрѕсђрѕсђрѕсђсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс
Про нас