572
На тейму жіночний і авто
Він був одинадцять років тому, але це був вірним, я кистью. Я найкраща половина пішла на навчання, отримати права.
І як звичайно, всі нормальні студенти увечері, сісти правила черепа.
Ми проживали потім в ноктюрному «Хрущовці», там не було, дитина спить, я на телевізорі, моя дружина поруч з...
І постерів мене з усіма сортами ситу, як, "Що таке знак?" Хто тут? Я отримав!
Я поїхав про це, я вже встигав працювати водієм. Як правило, AS.
Він досягає знака трикутника в ньому трьох точок. І до мене, "Що визнаєте?"
Я не знаю, як я вийшов, я кажу до неї, «Блінд водій!», а потім дивитися телевізор, я думаю, що я заморожую, я не можу повернути голову, я чую папір іржі, я мов...
Далі відбувається діалог:
вона - Чи є ви океї? І як він водити?
Я нічого! Він має собаку, що сидить поруч з ним. Вуф зліва, два Гава право, три зупинки, чотири йдуть і т.д. І для людей, які люблять вас, поставте знак, щоб бути обережним і дати шлях!
Я не знаю, що сталося мені, що натхнення... Ну, потім я був в спеціальному органі, кожен слухав мене, я впав дупа і я продовжую вчитися. Ну, ми забули цю історію...
Час на іспит не GAISHny і там в рушійній школі місцевого обстеження, щоб говорити.
Приїжджайте додому після іспиту і на мене з кулаками, що ви співали мені?!
Вона отримає квиток з цим знаком на іспиті, і вона дає спосіб, як "добрий". Учитель запитує, чому він дав.
Ше -- Так він отримав знак!
Викладач - Що?
Вона Блінд водій! Очі вчителя круглі...
Тоді наш діалог просто протилежний дружині:
- Один Гав пішов, два нарпаво...
Коли я був судом на підлозі, мій дорогий доводить, що вона розуміла помилку, коли вона побачила, що вчитель гірить під стіл і більше не може говорити.
«Чи навчиш тебе? й
Вона чоловік!
Учитель щасливий чоловік!
До речі, в GAI, іспит на табір пройшов з першого входу ...
В’їзд, замість цієї школи ми пішли в море і повернулися до іспитів.
Водіння супер! Про нас
Сент Вася.
І як звичайно, всі нормальні студенти увечері, сісти правила черепа.
Ми проживали потім в ноктюрному «Хрущовці», там не було, дитина спить, я на телевізорі, моя дружина поруч з...
І постерів мене з усіма сортами ситу, як, "Що таке знак?" Хто тут? Я отримав!
Я поїхав про це, я вже встигав працювати водієм. Як правило, AS.
Він досягає знака трикутника в ньому трьох точок. І до мене, "Що визнаєте?"
Я не знаю, як я вийшов, я кажу до неї, «Блінд водій!», а потім дивитися телевізор, я думаю, що я заморожую, я не можу повернути голову, я чую папір іржі, я мов...
Далі відбувається діалог:
вона - Чи є ви океї? І як він водити?
Я нічого! Він має собаку, що сидить поруч з ним. Вуф зліва, два Гава право, три зупинки, чотири йдуть і т.д. І для людей, які люблять вас, поставте знак, щоб бути обережним і дати шлях!
Я не знаю, що сталося мені, що натхнення... Ну, потім я був в спеціальному органі, кожен слухав мене, я впав дупа і я продовжую вчитися. Ну, ми забули цю історію...
Час на іспит не GAISHny і там в рушійній школі місцевого обстеження, щоб говорити.
Приїжджайте додому після іспиту і на мене з кулаками, що ви співали мені?!
Вона отримає квиток з цим знаком на іспиті, і вона дає спосіб, як "добрий". Учитель запитує, чому він дав.
Ше -- Так він отримав знак!
Викладач - Що?
Вона Блінд водій! Очі вчителя круглі...
Тоді наш діалог просто протилежний дружині:
- Один Гав пішов, два нарпаво...
Коли я був судом на підлозі, мій дорогий доводить, що вона розуміла помилку, коли вона побачила, що вчитель гірить під стіл і більше не може говорити.
«Чи навчиш тебе? й
Вона чоловік!
Учитель щасливий чоловік!
До речі, в GAI, іспит на табір пройшов з першого входу ...
В’їзд, замість цієї школи ми пішли в море і повернулися до іспитів.
Водіння супер! Про нас
Сент Вася.
Записи з ранкових зустрічей
фраза: рєрѕрѕсђрѕс‚р°с‚рμс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‡р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚рμс‚рμс‚р°с‚рμс‚сђсѓс‚рμс‚рμс‚сђрμс‚рμс‚сђрμс‚сђрμс‚рμсђс‚рμрμс‚сђрμрѕс‚с‚с‚с‚с‚сђсђсђсђсђсђрѕсђрѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚сђрѕсђс‚сђсђсђрѕсђрѕсђрѕсђсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс