Тепер подивіться на зображення, яке я на жаль видалено. Подивіться на мене, у вас є молекула водню. Нехай цей жовтий куб над там буде блакитний кулька для чіткості. І тепер ми відкриваємо статеві органи і ретельно вивчаємо їх! Все, що в вашому кращому інтересі: чим раніше ви очищаєте клас, тим швидше ви йдете на чищення передпокою. Щоденне в'їзд: «Ком до фізичного виховання класу без нижньої білизни». ? Ваша дитина більше боїться, ніж мене. Фізіологія. Ви не можете пити спирт, тому ми не будемо писати його. Намалюйте нескінченно невеликий трикутник. Не важко побачити, ми малювати більше. Викладач астрономії: «Гуї, Земля, це хребта.» І ось кут того лави дорівнює. . . ? Щоденник: У класі ботані я отримую візуальну допомогу. Батьки, дарують дитині гроші на сніданок! Лектор пізніх дівчат: Дівчина, добре, так як ви прийшли, потім роздягання і робота. Студент, ви дійсно, що смарт? -Хто, мені? - Не мене! Знання не передається статевим шляхом. Дівчина в осях, переїзд на передній сидіння. 7 - Магія номер: 7 днів на тиждень, 7 пальців на руці Паратроферний герой здатний зупинити танк з невеликою лопаткою, і якщо є великий, його похований. Після Павла Я, на російській престолі більше жінок. Плетемо літаки N трохи - K і обидва струмки. Продавець в магазині попросить вас формулу Гаусс-Остроградський. Ви не знаєте її! Зробіть розклад і перевірте ящики. Давайте візьміть 7-му порядку матрицю для простоти. Замітка в щоденних читаннях: «Я згорнувся без мату. й Я даю вам тест завтра. «Щодо мене – я зробив!» - сказав один викладач після закінчення лекції.