Перли від жіночих романів

Лінда скент зробив її пальці, зафіксовані.
- Холі був дихаючи дрібно на його волосатий кучерявий грудей.
- Їх задоволення було цілком взаємоповно.
- Вона зважена, втратила її м'який щок проти щіткового волосся на своєму статевому пазі.
"Я люблю тебе," збитий галей.
Виготовлений невисокий, простежений моран і повільно вніс його. І заморожував від переквіту почуттів. Задоволення. Теплий. Холі. Він нарешті будинок!
- Він не стане найкращим другом. Чоловік Ліза.
до Ви повинні бути втомлені з шляху, Травіс. Чому ви не прогуляєтеся?
Повернутися з школи, фактично взяв на Ами. Вони перетягували її в басейн, де Ами здивували всіх: виявилося, що дівчина плаває як риба. Протягом вісімнадцяти місяців у степу вона, очевидно, навчалася деякі навички виживання.
- Бен захоче її. У будь-який спосіб він знає. Є кілька інших способів, які прийдуть до себе.
Ами може мати заковтнути, що він бачив через тонку тканину її купальника, загартувавши кінчики її грудей і, крім того, відчував затиски глибоко всередині неї, в гарячих і темних місцях, які вона ледь знали існувала.
Поставляючи її голову до грудей, оголена її. Він пахнув як чоловіка. Він почав поцілунати її. І поцілунки було багато - вона була все!
У своїх поціновувачах не було ніякої небезпеки. Він точно знає, як знайти її губи.
Він поцікав її через губи.
- Чоловічі пальці стикнулися її лезою шкірою. Перехопивши його зап'ястя, Ами розірвав руку.
«Чи не буде більше задоволення, ніж бути першим у вас», - він переніс у вухо, а охолоджений організм Ами.
Вона м'яко кинула, як ті тіла приходили досить доторкатися.
Скумбрія розтягувала на ньому весь організм, покриваючи його повністю і ще більше.
Він здав свої груди з пальмою - досвідчений найвищий чоловічий задоволення.
до Він кладе свою руку на живіт, відчуваючи треморів і дозріває.
- Її м'якоть розчиняють в своєму тілі. Він уроджено кинувся на губах, повторюючи їх форму.
Ами перенесли на вивчення пульсуючих м'язових згусток між ногами.
Посмішка на губах виросла ширше з кожним другом вона підіймала оргазм.
«Я більше не туману, я навчаюся швидко», - сказала вона, приймаючи позицію сидячи.
І посміхнувся, що вона залишила цей світ і пішла на небо від щастя.