Анекси та історія

- Любов, не любов, любов, не любити...
- Лікар, залиште зуби самостійно.

Чоловік прийшов з роботи. Він привітав на двері зламаною дружиною. У сльозах вона каже,
до Що фармаколога нашого ... Він вразив мене жахливо вранці.
Чоловік, не кажучи вже про слово, кинувся до апотеки для апології. Фармакіст побачив його і сказав:
Перш за все, давайте мені сказати щось... Уранці мій сигнал не відійшов - і я отримав пізніше звичайного. Не сніданку, я стрибнув на машину і знайшов, що я залишила всі ключі в домашніх умовах. Я мав розбити скло на кухні. На шляху я отримав швидкісний квиток і близько 10-15 хвилин від моєї аптеки. Коли я, нарешті, отримав на роботу, був натовп чекав мене. Я почав обслуговувати їх, а потім цей ступійний телефон почав кільце. Немає перерви... Поспішаючи розірвати сумку зміни на краю касового реєстру, я випадково кинув його все - і зміни впав по всій кімнаті. Я збираюся на колінах, я якось збираю його - і телефон, що зберігся! - Я отримав і вдарив голову на краю касового реєстру. Я доторкнувся полиці, на якій були дорогі парфуми Все росло на підлогу - і половина з них зламала ... Телефонний ранг без зупинки ... Коли я нарешті забирав телефон, він був дружиною. Вона бажала запитати, як використовувати термометр прямої кишки, який вона купила з мене давно. І я сказав її !!!