Керівник проекту в ІТ

Dano: "Що таке слон?" Від стовбура, вуха і хіп.
Менеджер проекту (PM): «Це програмний підхід до реалізації модульних рішень»:
Ми беремо hippopotamus, кладемо стовбур на ньому, і кладемо вуха в носі програмувальника, який подрібнив стовбур у спину, отримуємо скаргу від клієнта, що коли вітер міцний, вуха закривають очі, ми отримуємо скаргу від клієнта, що ствол починається між очей, але все ж йде в спину, що говорить програміста, щоб змінити вуха назад зліва направо і, нарешті, вийняти ствол з спини, ми отримуємо скаргу від клієнта, що коли слон з'їдає його стовбур, опускається в носі до програматора, який забули перевірити суглоб стовбура і далі 11 вуха знову

Програміст: Я не був забезпечений детальним аналізом всередині hippopotamus і ancestry до 4 покоління !!! ?
Замовник: Гаразд, я люблю все... Я люблю кенгуру, ху? Чому ви не кладете сумку переднього і видаліть багажник?
Загальний: «Код не входить до оригінальних специфікацій, квоти»
PM: Так, звичайно, ми зробимо все... але це додаткові модифікації, які будуть коштувати... Програміст, скільки потрібно перетворити слон в кенгуру?
Програміст: "Дамн, ви дивитесь !!!!" Я шукав чіткі характеристики від старту! Я відмовляється від роботи, що спосіб !!! ?
? ? ?
Програміст: "Я зроблю в 2 дні..." ПМ: 4 дні * 200 ... Вам потрібно ще $1200!
Замовник: $1,200 перетворювати слон у кенгуру ??? ? ?
ПМ: "$1,000"
Клієнт: "Ми погодилися." Але чи є він роги? ?
«Программер?!»? ?
Програміст: «Інший день»
ПМ: "Анатом 250"
Клієнт: "Дамн це вам... не доведеться роги." Я сказав від початку, вам потрібно роги! ! ?
Програміст: Всі комплекти. Тільки мій ріг вийшов ... Як видалити?
М.: «Згорнути»
Програміст: П'ятий день. . ?
ПМ: «читає».
Замовник: Всі права... чому він має 2 хвости і багажник висить навколо? ?
ПМ: "чорт"
Програміст:
ПМ: "фіксований"
Клієнт: Де хвіст?
Замовник: Всі права, я можу зробити, але я можу мати роги? Давайте це. 250 буде. . ?
ПМ: «Программер, правильний».
Програміст: ? : No:%; Ні? ^%$#&^%@&! Я очищаю роги весь день !!! Я повинен точну специфікацію !!!
Програміст: Читання. ?
ПМ: «Дон».
Замовник: «Окай ... але, як правило, 2 роги досить ... видаліть 3-й пз»
Замовник: «Одно знову, ваші вуха закриваються! Поверніть його.
ПМ: Що було $250, щоб взяти. ?
Клієнт: "Дамн це ..."