Японська Фільм представляє

Весільна історія Самураї.

Давня Японія. Самураї їсть. Рис, радість, сакура в дворі, гуша в лазні.
Старий Самураімаразматичний: Привіт, коханка, цей рис холодний і радий не холодний!
Господиня: Ковані мій майстер. Візьміть пластину холодного рису з столу і робить себе harakiri.
Кров, кишечник, але samurai не страшні, вони харчуються.
Старий Самураімаразматист: Молода Самораїєва молодь Xiong Пі, ви розумієте секрети кущідо, як наші предки, які нас приходили?
ШунПі: Так, майстер, день і ніч Я віддаю кущідо, подрібнити катану і їсти рис!
Старий Самураімаразматист: Я думаю, що ви готові довести свою лояльність. Ось пара мільйона ян, запускати як свіже весняне вітер до купця GaBara, і купити деякі холодні сили!
SyongPi: Так, Майстер!
Старий Самураімаразматичний: Хай варити, дати мені фугу!
Пиріг! Пиріг! На столі серед самураї. Про нас Понісон!
Кукурудза йде в, приносить в фугу. Самураї несправедлива, але лякається. Вони заточують катани, ніхто не їсть.
Стара samuraimarazmatic: Отримайте рибу з фуги!
Ми всі гонни! На столі знаходилися іржі між самурою.
Ви боролися за нашу країну в багатьох битвах, більш ніж один раз врятували нас від поразки, ви світло нації, моя надія і підтримка, їсти Fugu!
Так, мій лорда. З сльозами в очах він починає їсти фугу, помити її за допомогою рад і гине в страшній сні.
Стара samuraimarazmatic: Fugu не свіжі, шеф-кухарі тут!
Кукурудза працює, захоплює залишки фуги, з'їдає їх, промиває раду, робить харакрі, очищає брудні страви і гине.
Мастер, я приніс вам свіжу холодну раду! Подарує свіжу холодну раду, утримує зміну.
Старий Самураімаразматист: Xiong Пі, ви не боїтеся назад, Габарі торговці, які вам не заслуговують, ви не заслуговуєте бути самураї.
ShunPi витяжує меч, робить інепт harakiri: випадково вбиває сидячи поруч з samurai, покаже око Staromusamuraiumarazmatika, омолоджує себе пальцем, захоплює руку рукояткою, вона потрапляє і перервує в луки.
Стара samuraimarazmatic: Не холодно! Gets a katana, марки a harakiri.
Самураї їсть: Власник мертвий, радо не, рис холодний! Катана роблять себе harakiri.
О, риба! Починається на радості фаршу і гине в страшному сні.
Геїстишовбаніс: Хто буде платити нам за ескорт geisha? Вони знімають шпильки і роблять harakiri з ними.

Назва

А фільм був стереотипним ефектом і кожним глядачам в кінозалі на в'їзді був катана.

Після того, як кредити, аудиторія вибирає катани і робить любитель harakiri.

Формат форматування.