542
Учись, студент! =)
Історія з простих робочих днів:
Я на автобусі працювати вранці. Поблизу – три юнаки (як виявилося пізніше катувань ракетних сил). Так, здавалося б, звичайні люди, одягнені в цивільні рогатки (тобто зовнішній вигляд не викликає підозри серед інших). З глибини кабіни автобуса можна почути дзвінки провідника «платити квиток!» «Людина з дівчиною, яка ваша подорож?» «Ми врахуємо, що ми працюємо!» Все в одному дусі. Так, цей провідник до нас, і в його звичайному тоні вимовляє один з його вимог до звернення:
Молода людина тут підрахунку!
А потім один з моїх сусідів, сидячи на сидіння, не зв'язуючи очі, говорить:
- Перший!
Наступний діалог:
2 сусід, другий!
3 Сусід Перший!
Я не маю вибору, але сказати:
- Два! Калькуляція над, співвідношенями!
І якби довести його слова до неї, пред'являючи її пасом (додатково для організацій). Пила провідника повільно запалює. І вона каже:
Чи приходять вони з вами?
Я чесно відповісти:
- Акуратно.
Диригент:
- Так, я бачу.
А потім перейдіть до інших пасажирів.
Сен-Веруна.
Я на автобусі працювати вранці. Поблизу – три юнаки (як виявилося пізніше катувань ракетних сил). Так, здавалося б, звичайні люди, одягнені в цивільні рогатки (тобто зовнішній вигляд не викликає підозри серед інших). З глибини кабіни автобуса можна почути дзвінки провідника «платити квиток!» «Людина з дівчиною, яка ваша подорож?» «Ми врахуємо, що ми працюємо!» Все в одному дусі. Так, цей провідник до нас, і в його звичайному тоні вимовляє один з його вимог до звернення:
Молода людина тут підрахунку!
А потім один з моїх сусідів, сидячи на сидіння, не зв'язуючи очі, говорить:
- Перший!
Наступний діалог:
2 сусід, другий!
3 Сусід Перший!
Я не маю вибору, але сказати:
- Два! Калькуляція над, співвідношенями!
І якби довести його слова до неї, пред'являючи її пасом (додатково для організацій). Пила провідника повільно запалює. І вона каже:
Чи приходять вони з вами?
Я чесно відповісти:
- Акуратно.
Диригент:
- Так, я бачу.
А потім перейдіть до інших пасажирів.
Сен-Веруна.