Віталь

Davech змінив труби два сантехніки ... Необхідно від'єднати каналізацію в туалеті, підходити і відновити нові вузли. Добре, я пішов до верхнього поверху, попередив вам не розливати краплі протягом 2 годин. Народи були розуміння.
Відокремлений. Приходьте Я тримую чашу, готову до вас. Сандалії виглядають скептично в басейні. Я трохи плутав. Коли димохід звучав. У коридорі знялися сантехніки.
Я з трубним басейном. Чекати... Деякі свідомі сусіди промивають руки - пара склянок мильної води заливається. Я заливу воду в трубу і просила їх, чому вони так зламалися.
Слухати трилер. Вони змінили коліна і клаптяви в 16-поверховому будинку на 2-му поверсі. Увімкніть воду, обходячи квартиру не використовуйте. Ми підготували басейн просто в разі.
У середині заміни... в трубі був шум. Вони встановлюють басейн і тримають його. 16-й поверх знаходиться в 40 метрах від готелю. Же пл. навпіл...багато за масою. Маса помітно була кілограмом і половиною. Не можна визначити консистенцію. Прискорюється до 100 км на годину, в басейні з'явився півтора кг ситу, змоченого вовком. Тазік блювота.
Шит перевертався з удару до пилу - розсіяний в молекули і рівномірний шар накрив весь туалет по дорозі, ущільнюючи всі фізіологічні отвори сантехніки відкриваються з сюрпризом. Через хвилину вони зрозуміли, що в будинку немає води - вони самі заблоковані. Почати різання очей. Не можна торкнутися що-небудь - тоді ви не будете мити. Вони знайшли суп на кухні і промивають своїми руками. Потім ми пішли на підвал і відкриваємо воду.

Звідси.