Історія студентів

Історія студентів, що відбувалися близько 4 років тому в одному з технічних університетів міста В. Я був потім студент "безкоштовно" п'ятий рік. Так, зимова сесія розпочалася... Студенти боулінгу, і один дуже «свіжий і хороший» ранок однокласників (більше відповідальний) зателефонуйте мені.
Так вони говорять і так, вчитель (відкликають його Петровичу) бере на себе кредит, і кладає всіх в ряд нерозривно.
І Петрович (він близько 50 років) учитель є бахромою, але добре, ярмарок, крім всіх з хорошим почуттям гумору (безцінно:) .
Ну, враховуючи, що я був на своєму суб'єкті тільки один раз (на початку семестру), він буде любити, щоб пропустити можливість отримати вільний кредит.
Я полетіти в університет, взяти черги з фрілансу до відділення (відвідбувся). Як черга прогресувала, коли його письмовий стіл став видимим, я помітив, що перед введенням автографа в блокнот, він перевірив з деякими блокнотами (через назву студента або ні).
Ну, я думаю, що це все, покрите мідним тазом.
Я можу побачити, що перед ім’ям немає живопису. Так, вказуючи на вишитий блокнот, я timidly запитаю (завтрачений в п'ять років :):
- Я не маю. Що таке?
Петрович:
- Уважний з вашими словами! Подаруйте мені кредит!
Ледь з крісла :)

Сент Микола.