Ноу-хау

Молода людина з провінції прийшла до великого міста і вирушила в величезний торговий центр, щоб спробувати отримати роботу там.
Менеджер просить:
Чи є у вас досвід роботи у сфері продажів?
Молодий людина легко реагує:
- Звісно! Де я прийшов з, я працював менеджером з продажу.
Менеджер чітко сподобав юнака:
- Почати роботу зараз.
Перший день роботи був дуже напруженим, але молода людина справляється. Наприкінці роботи менеджер підійшов його і запитав:
Скільки людей ви придбали сьогодні?
- Один.
- Але? У нашому торговому центрі продавці в середньому від 20 до 30 покупок на добу! Я! А скільки зробив клієнт, який ви подали в нашому центрі?
-102,516.17 ст.
- Що? 102 тис. 516 дол. і 17 ст.?! Що ви продаєте його?
Спочатку я продаю його маленьким рибним гаком, потім середнім, а потім найбільшим. Тоді я продаю його наймоднішим ловом.
Коли він був упаковувати ці покупки, я запитав його, де він збирається риби.
Він сказав, що він був у Фінляндії. Я сказав, що там немає човна. Поїхали на човновий відділ і раджу йому купити двосторонній дизель-катер. Він полюбив його, але сумнівавшись, що його спортивний автомобіль зможе перекинути таку яхту.
Поїхали до авто відділення, а потім рекомендую йому Paggero jeep з причепом. Це те, що мій перший клієнт зробив сьогодні.
У зв'язку з новим обліковим записом продавця на площі:
Ви сказали, що цей клієнт прийшов, щоб купити рибальський гачок і закінчив покупку човна і джипа з причепом?
- Ні, ні. Він прийшов, щоб купити пакет тампонів для своєї дружини. І сказав йому, що з вихідних все ще збирався в ас, краще піти риболовля!