Мезі життя.

Більшість людей, хоча б один раз в їх житті називають письмовим столом. В даний час я працюю в довідці одного з великих фірм, які продають аудіо-відео та побутову техніку. Ця сторінка містить деякі питання від наших клієнтів...

Головна > 1. Чи можна сказати мені, як телевізор Philips 9006 відрізняється від нічного витримки Thomson?

Головна > 3. Бабця викликає і попросить, Мед, у вас є морозильник на п'ять або шість?

Про нас 4. Чи є розширення інтернету для продажу?

Про нас 5. Чи можете ви сказати мені ваші адреси телефону?

Про нас 7. Ой! Це великий! Не впишеться в одному місці!

Про нас 8. Чи є у вас будь-які відеотапи? - Так, що ви піклуєтеся? Деякі жахи, переважно більш страшні для мене за п'ять років!

Головна > 9. Скільки коштує принтера Pentium IV з плоским екраном?

Головна > 10. З'єднайте мене в холодильник ...

11. У вас є радіо з туалетним папером?

Головна > 12. Я зацікавлений в пилососі, щоб вона промивала все, і не очищає пил.

Головна > 13. - Скажіть модель. - Всі права. Лист Д-Дмітрі. Паша?

Головна > 14. - Привіт, алея, це Уляновськ, що турбує вас. Я, нарешті, виходив до вас...

Головна > 15. - Привіт! Ви майстер спорту? (висока компанія Sportsmaster)

Головна > 16. - У вас є брита? - Який вам подобається? -Так, простий, дідусь поготував своїх дів!

Головна > 17. Я зацікавлений в телевізорі з діаметром 54 см площі.

Головна > 18. - У вас є фени ... добре, такі відомі компанії ... на R ... пам'ятайте! Моулінкс!

19.00 р. Привіт, дівчина, якщо ви відповіли машину, я не буду говорити вам!

Головна > 20. Коли прийде ця пральна машина?

Головна > 21. Я просто побачила вашу рекламу і був дуже раді!

22. Питання про МБК (стилісти, що зберігаються): Допомогти вибрати холодильник, параметри такі як: 4 осіб + собаки користувачів, 2 з них вихлопні молоді чоловіки.

Головна > 23. У вас є телевізор LG?

Головна > 24. Мені потрібен скраб-скарт кабель.

25. Чи буде знижка на безкоштовну доставку?

Головна > 26. - Скільки у вас є музичні центри Samsung, тому що ваш син є про народження, він хоче Panasonic?

Головна > 27. Дівчина, я знаю, що мені потрібно! Але я знаю, скільки я можу розраховувати на!

Головна > 28. Клієнт диктує номер телефону і при запитуванні, які запитують, він відповідей: Me!

Головна > 29. - Як я попередив бути в холодильнику?

Головна > 30. У вас є холодильник 250 літрів?

Головна > 31. - Де ваша адреса?

Головна > 32. - Чи дана модель м'ясного подрібнювача адаптована до російського м'яса?

Головна > 33. Чи є там магазин або є ознака?

Головна > 34. Підключаю мене до кімнати, я нічого не відчув!

> 35. У вас є ноутбуки для 64 кг?

36.00 Р Чи є Sony мають праві кути в кутах або в центрі? Чи має Філіпс квадрат на боці?

38. Скільки коштує принтера Pentium 3?

Головна > 39. - Вам потрібна кавоварка, але не те, що каву і бризки, і що робить каву.

Головна > 41. - Як у вас є пінопласти на метр? (навушники з довжиною шнура 1 м)

Головна > 42. У нас є холодильники Liebherr. Клієнт: Ох, чому ти бореться так?

Головна > 43. Який магазин повинен дати вам телефон? Подаруйте мені телефон назад і вперед.

Головна > 44. - Це м'ясорубка з металевим м'ясом?

Головна > 45. Потрібно 1000 РПМ принтер ...

Головна > 46. - І в даній пральній машині отвір в баку приводить до кришки люка?

Головна > 47. - Я зацікавлений в в вставках вухобудів, голосувати з басом і так що вони не блювотні...

Головна > 49. Потрібні процесори Pentium4 з повністю плоским екраном.

Головна > 50. - У вас є хлібопекарці, тому вони ще можуть обсмажити м'ясо і зробити йогурт?

Головна > 51. Чи може 720 просто зробити редагування відео або щось?

Головна > 52. - Привіт! Чи можете ви розповісти мені адресу вашого інтернет-магазину? - Напишіть: www.***my.ru - Який підхід це?

Головна > 53. - У вас є монітори LSD?

Головна > 54. Яка назва пилки, яка ріже в усіх кутах?

55. — Модель називається Bravo. Як? Дерево?

Головна > 56. Скільки коштує знижка на Новий рік? - Залийте кінець року. - До кінця наступного року?

Головна > 57. Ви робите продукти Krups? Так. - Тоді я зацікавлюся тифальним млинцем.

Головна > 58. - Який вид кавового подрібнювача? - Cyllindrical. Чи є циліндр коло або квадрат?

Головна > 59. - У вас є "Ідіот" на Калузі? (збір касети з плівкою)

Головна > 60. У вас є крісло для дитини, щоб їздити на комп'ютері?

Головна > 61. Мені потрібен комп'ютер, тільки повністю. - Як це завершено? Ну, камера була кольоровою копією ...

Головна > 62. Яка різниця між дев'ять і дванадцять? Оператор:
Побачимо разом...

Головна > 63. Чи можна виходити в магазин?

Джерело невідомо мені.