Дві історії. й

Подруга шахти вирушила додому після урочистості на роботі. Вступ до рідного «Київ» на кільце. Добре, так як стан нагрівається - відповідно, потрібно сідати і зануритися. І через сон, він чує монотонний жіночий голос каже:
- Ретельно, двері близько, наступна станція "жовтень".
Думка в моїй голові - "Збережіть один". Очі закриті. Після того, як через сон, він чує той же монотонний жіночий голос повторюється:
Я мав п'яти і спати ціле кільце. Не спати! І без відкриття очей він починає дивитися. Але коли він приїжджає на наступну станцію, він почув той самий непристойний голос, який ще раз інформує його, що:
Усвідомляючи, що він втомився від нього, він вирішує, силою волі, щоб відкрити очі і здивує себе на платформі Добринської станції, сидячи на лавці...

Подорожі автобусом.
Я зупинюсь на стоянці, що йде в туалет. Перша кабіна закрита, я збираюся на другий, сідаю. Тут настає наступний ряд:
"Привіт! Як ви? . . ?
Я не вболівальник розмови в туалеті, тому я втілений сказати:
"Танк тебе. Немає. Відповідь:
«Що сьогодні? . ?
У мене є купа пристойних питань в моїй голові і я відповідав ще більш ембаррассно:
"Ви йдете." Я збираюся сходу, як ви.
Я не чую фразу:
Послухаю, я розповім вам пізніше, є деякі idiot в наступному стилі відповідь на питання, які я запитую вас.