Я люблю макарони або я повинен пити менше!

Ця історія стала 5 років тому з студентами MTUCI.
Вони мали нагоду після першого року - вони взяли їх до свого роду табору, де вони (студенти) повинні були пропалювати щось там. Звісно, в перший день студенти випустили в дикій сметані і не висихали до кінця практики, при цьому здавалося їм, що вони були досить заспокійливими (за умови завжди така ж, тому все дрібно :-) і з цієї причини виникло безліч історій.

Я вірно не пам'ятаю, що вони були там, або ні, але серед інших речей, вони вирішили, що було приємно варити себе пасту (як тіло молодий, ви хочете їсти).
Але оскільки у них немає будь-яких горщиків або плиток, на які вони могли б покласти цю сковороду, вони вирішили скористатися електричним чайником для приготування макаронів (радянсько-стильне есно - він відварює скок вам потрібно, а не скок ви хочете). У той же час слід зазначити, що власна чайна шафа не була, або вона не хоче її зіпсувати. З цієї причини чайник був загрожений від дівчат (на практиці і дівчат присутні).
Але було одна проблема з цією технологією приготування макаронів - макарони були повністю худобисті фаршировані під спіраль нагріву, а некомфортне п'яні студенти були дуже некомфортні вилучення їх звідти (від під спіраль). Щоб подолати цей недолік, було прийнято рішення поставити більше макаронів - принаймні щось на поверхні. Покоївка, зроблено.
Чайник заливають, кип'ятять і заливають в неї гідну порцію борошняних виробів. Дотримуйтесь про те, що він не міг рухатися, і вони пішли кудись.
Наступну картину відкрився в голодні друзі-студії, які прийшли після того, як: на підлозі, чайник кипить, товста маса падає з чайника, яка колись була пастою, поруч з чайником є абсолютно несамовита рама, залишена для годинникової пасти, збиває на чайник з порожньою пляшечкою і вироками:
- горщик, не варте!