Японці тонкі. І не тільки вони!

Справа була в січні 2005 року в Ганновері, Німеччина.
Ми пішли на виставку, три люди, зустрілися з представниками заводів. Ми приїжджаємо до однієї зустрічі, ми сидимо на столах, розповідаємо (представники підприємств переважно з України та Росії).
Кожна презентація оснащена барами: безкоштовне пиво, вино, коньяки тощо. Звичайно, ми цінуємо цю гостинність.
Тут ми йдемо, і в наступному столі ви будете розуміти або китайської або японської людини, і ретельно зірвати в нас і слухати всім. Ми приділили увагу йому, говорячи про те, що він не розуміє ніде!
Я, будучи досить п'яний: пиво, вино, коньяк і в зворотній рідко, зробив висновок, що він сказав, що Китайська або японська є представником японської мафії YAKUDZA, я був однозначно підтриманий на нашому столі, навіть представник рослини, який додали пару компліментів до нашого китайсько-японського сусіда на столі. Тоді я помітив, що якщо він не хотів нас, він міг витягти його ніндзі меч і вирізати всі в капусту і так далі.
А потім був великий ебать, ще один представник рослини прийшов до нас і нагадував нашу леді, яка вона мала чергову зустріч в 5 хвилин з певним Микола Івановичем з Казахстану. Він, ймовірно, не говорить про російську мову. Відповідає: Він краще, ніж ви! До речі, він на наступному столі.
Я сидів там, як смоктати в траншеї! Я не мав такої муки в довгий час! Ми швидко вийшли звідти, і наш співрозмовник з комплексом поруч з малиновим, залишатися в переговорах з постійним представником японської мафії.

Сент Серйога.