Радянські іграшки

Багато людей вірять, що в радянські часи діти не мали іграшок.
Вони були цікавішими, ніж вони зараз.
Давайте подивимося, що задоволення було в часі.

Всі права, гармати.

Так легко знімати з олівцями! А ще можна було ставити поршні на регулярному місці, який зробив роу і радості ще кілька разів. І вистрілили на цих солдатах:

Р

Звісно, солдати були більш різноманітними і різноманітними, але це тільки те, що я знайшов. У пісочниці було більш спортивно стріляти, якщо солдати не стоячи, але приховали в траншеях, викопані в пісочниці, а якщо вдома - за брекетами і в будівлях з цієї радянської клони Лего:

Помилка є чіткою, одна гармата знищити весь горд не було достатньо, тому ви можете підключити друзів або навіть друзів, які могли знищити ворога з цим ракетним стартером:

На полі бою подорожували різні види обладнання:

16629 Р

3610Р. 4200Р.

Крім того, для відштовхування противника був хороший тиск броні та гусениці, для якого був резервуар IS-3 на дротовому керуванні:

р.

Очевидно, що ігри радянських дітей не обмежувалися однією грою солдатів. Вони також відіграли "воєнний", що вимагає відповідних пристроїв. На додаток до повного саморобного, я також придбав:

Р

Цей хлопець вигорнув ці диски. Коли всі остаточно втратили, я почав знімати його з двокопечними монетами – вони були саме розмірами, але для цього я мав руйнувати весь батьківський запас «два» зібраних для дзвінків на платнику. Я отримав мій дупа злий великий. До речі, я пам'ятаю ціну цього пістолета - 2 с. 50 копеків.

, Україна

Крім того, було величезне число різних дизайнерів. Хтось сказав мені, що вони «ми не збираємося», але мені здається, що це не про дизайнерів, але про кроковані руки – я все збираюся!

р.

Були моделі.

Останній на радіокеруванні. «Не було радіокерованих моделей в скепі!» Так, радіокерування було продано окремо і вартістю багато (25 рублів, якщо я не помилився). Так мій брат і я побудував себе, взявши на себе схему з журналу Model Designer з 1983 року. Деталі були перетягнуті з радіоскидання за NITSEVT, або з полігонів, розташованих за парканом з нашого будинку, Політехніка Комунікації, ака PBX нашого району - завжди були радіозапчастини. З якоїсь причини ми особливо сміхалися в інструкції, надану в інструкції: Не забудьте поставити модель на човні. Швидкість човна без чоловіка всередині виглядає досить приступним. « » » » » » » » » » » » » » »

І всі інші речі, які я володію,

У мене був один, але не кран, але з тілом. Він був провідований, а тіло також піднімався з пульта. Що було прохолодно.

Р

І, звичайно, Хокей був.

Дошка ігри були море. Це "молодий моторист" або щось.

Це так. Але, як деякі родичі пояснили мені тут, «Діти Савецький не мали іграшок!» Вони були вкрадені і особисто з'їжджають з Комрадом Сталіном. Або Бірю. Ось думки різних видів. Як я жити без усього цього різноманіття? Я не отримую.

Джерело: brekhoff.livejournal.com