659
О, діти... вони можуть отримати будь-який!
Ви хочете цукерки? попросити дівчину.
- Але я не буду. Тому що мій мама сказав мені не приймати цукерки від мого дядька. Але якщо ви познайомитеся з мною, то візьміть його.
- Маніак - введений маніак
- Дівчина - сісти вниз в curtsy Дівчина - Дуже хороший. Дайте мені цукерки.
Тут. - Маніак віддавав пучок цукерок.
- Дівчина - BonPari scornfully розширений? Ви, Дядько Маніак, без грошей?
- Я багата. Я дуже багата. Ви хочете, щоб ми приїхали до мене і дивись мої багаті? Маніак збивається.
- Тепер. Я впав. Який багатець може чоловіка з BonPari мати в кишені? Китайський Барбі? Чи є у вас багато грошей?
- Лоти. Багато грошей. Покажіть мені. Повна валіза. – Маніак ізольований.
до У рубриці, можливо? - Прокинув дівчину. - Що купили BonPari? Бажаєте відкрити нову валізу для деяких цукерок? Повідомляємо, що хтось інший про Ваше багатство. Багатий Льодяник. Покажіть, скільки грошей в кишені.
- Я не з мене - змащений Маніак - На мій будинок. І на банківській картці. Ви хочете бачити картку?
- Я не знаю. - Я не знаю.
- Я не пам'ятаю. Маніак взяв картку і читати з жахом – Діалог-Оптим.
до Що я думав. Не дивно. У лобі банку дали безкоштовно ті, хто кладе гроші?
- Я в магазині.
до Не приємно лежати, дядько Маніак. Ви не маєте грошей з вами, ніхто не продасть вам нічого на карті Dialog-Optim.
- Чому? - Сюрпризований маніак.
- Учора, що Арбітражний суд Росії оголосив Діалог-Оптим Банк банкрут - дівчина сказала окремо тріумфально - батько сказав мені.
Як? У мене є. Де я зараз? Як... - ноги Маніак санк.
Він раптом знайшов його важко дихати, очі затемніли.
- Чи можу я отримати цукерки? - Дівчинка запитала.
- Але я не буду. Тому що мій мама сказав мені не приймати цукерки від мого дядька. Але якщо ви познайомитеся з мною, то візьміть його.
- Маніак - введений маніак
- Дівчина - сісти вниз в curtsy Дівчина - Дуже хороший. Дайте мені цукерки.
Тут. - Маніак віддавав пучок цукерок.
- Дівчина - BonPari scornfully розширений? Ви, Дядько Маніак, без грошей?
- Я багата. Я дуже багата. Ви хочете, щоб ми приїхали до мене і дивись мої багаті? Маніак збивається.
- Тепер. Я впав. Який багатець може чоловіка з BonPari мати в кишені? Китайський Барбі? Чи є у вас багато грошей?
- Лоти. Багато грошей. Покажіть мені. Повна валіза. – Маніак ізольований.
до У рубриці, можливо? - Прокинув дівчину. - Що купили BonPari? Бажаєте відкрити нову валізу для деяких цукерок? Повідомляємо, що хтось інший про Ваше багатство. Багатий Льодяник. Покажіть, скільки грошей в кишені.
- Я не з мене - змащений Маніак - На мій будинок. І на банківській картці. Ви хочете бачити картку?
- Я не знаю. - Я не знаю.
- Я не пам'ятаю. Маніак взяв картку і читати з жахом – Діалог-Оптим.
до Що я думав. Не дивно. У лобі банку дали безкоштовно ті, хто кладе гроші?
- Я в магазині.
до Не приємно лежати, дядько Маніак. Ви не маєте грошей з вами, ніхто не продасть вам нічого на карті Dialog-Optim.
- Чому? - Сюрпризований маніак.
- Учора, що Арбітражний суд Росії оголосив Діалог-Оптим Банк банкрут - дівчина сказала окремо тріумфально - батько сказав мені.
Як? У мене є. Де я зараз? Як... - ноги Маніак санк.
Він раптом знайшов його важко дихати, очі затемніли.
- Чи можу я отримати цукерки? - Дівчинка запитала.