Жінки, і це все це говорить.

Водіння від Lisego носа і, підхід до DPS посту в Olgino ... В цілому, все, що він бачив: поліцейський повертає документи на тітка 45-50 років, вона стрибає в її титу і, рояючи двигун, відриває від місця з задніми колесами, заблокованими (на ручному коротше). Я був водінням в спині.
Переміщення 50 метрів від посту, очевидно, при спробі переключатися на другий редуктор, вона гине. Я зупинюсь і чекаю, і люди ховаються за мною. Моя тітка нерва, я відмінно бачить, як вона хвилі її руки і кидає деякі речі... Усе повторюється: двигун розірвав і знову на передній лінії вперед, але... oh диво вдалося приклеїти другий і, вже на справедливій швидкості при повороті до Савушкіна, вона майже збирає всіх незнайомців в палі з її неконтрольованим назад ... Далі. У районі першого підземного проходу (дивно прилипаючи третину), тітка знову поступово помирає в хмарі білого диму під колесами...
Про годину.
Вдома він знайшов, що він забув свого друга стільниковий телефон. Я мав повернутися. Водіння минулого місця, описаного вище, я бачу, що автомобіль Tetkino стоїть, і вона сидить на голову проти барани.
Про годину. Я пішов назад.
Моя тітка вже стоїть і голосує. Я не просто зупиняюсь на інтересах.
Тітка в тремблінг голосу:
Молода людина, допомогти мені, мій ключ зламався всередині блоку запалювання.
Я підійшов в салон і знаходжу, що крім ключа, психопат відірвати дзеркала заднього огляду, щоб вийти з кронштейна під мобільний телефон з м'ясом, антирадаром, перемикачом повороту, в'язаком з сонця, перекиньте якийсь одяг, і в кінці злий килимок під тумбами, щоб я не міг витягти його. Після вивчення автомобіля, я консультував її, щоб викликати вантажний автомобіль і почути його в іншому голосі:
Я б сказав, що я не розумію автомобілів, і руки виростуть з моїх осей.
Я пішов. І в цілому, щастя, що вона так про ручку і не пам'ятаю, подивіться і подрібнюємо когось...

Звідси.