691
З життя ламк... (Чому не весело, це просто страшно!)
Молода людина надходить в відділ, мовчно дає перевірку, контроль, сидить на комп'ютері, сидить на п'ять хвилин, потім перетворюється на мене і попросить мене трохи:
до Де політика?
Я не знаю, що це про:
до Яка політика?
- Хай, це ... У нижньому лівому кутку інтернету завжди політика. Ви не маєте...
Дівчина з аудіо стрічками:
Чи можна написати мені цю стрічку?
- Так, звичайно.
- Чи можу я, коли вони пишу, слухайте це?
до Ні, на жаль. Другий рекордер стрічки тепер під різним замовленням.
до Ви не можете це зробити? Він двокамерний...
Дівчина:
- Я повинен відкрити свій сайт.
- Створити? Реєстрація
до Ні, я вже є. Я повинен відкрити його і подивитися на неї.
до Не проблема, сідайте, подивіться...
- Я не можу. Чи можна мені допомогти?
Що таке оголошення на сайті?
Руки мені папір, що говорить: olenka2000@mail.ru
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Найбільша категорія відвідувачів – студенти та аспіранти, які шукають готових кіпсовиків, дипломів та рекламодавців. За деякий час я здивував, як такі люди, як правило, закінчуються в вищих навчальних закладах, і ще більше так в аспірантних, але потім я взяв розрив, хоча я не зупинився скаржитися...
Мускулярний молодий людина стрибає вгору і, не перестаючи стрибати на місці, щоб гойдалити його м'язи і гойдати голову в періодичні сторони, говорить:
- Я отримав ступінь.
до Що таке точка?
- У цивільній
- Цивільний Що?
- Процес.
Пишіть на аркуші паперу тему, поставте в три години, я покажу вам те, що я знайшов, і ви вирішили, чи підходить вам або ні.
- Свята синиця!!! Тригодинний диплом?
С *** Повідомляємо два дівчата, які я не міг знайти готову роботу, яка відповідає своїй темі, але є багато статей, книг, працює над схожими та суміжними темами, і що з цих праць вони можуть добре зібрані необхідні есе.
Вони будуть виглядати на мене з святим терором в очах:
до О, що ми робимо ... О. Ми не можемо зробити це. Чи не ви подивитеся на іншу сторону інтернету?
Дівчина приходить і каже,
Скільки коштує консультуватися з фахівцем?
- П'ятдесят гармат. Плюс, ви платите за комп'ютер час - шість рублів за кожну півгодини.
- Все правильно, що змушує мене хворіти.
Зайдіть в чекаут, оплачуйте за консалтинг і годину комп'ютерної роботи, надійде до автомобіля, сидить поруч з вами.
до Так, що ваш інтерес?
- Хочу вчитися в чорному кольорі.
-=8-o Що? Ви хочете зробити це в годину? ?
до Що не вистачає? Скільки потрібно платити?
Я витрачаю час, коли я заспокоївся трохи і спробуйте пояснити, що люди дізнаються це протягом багатьох років, і це неможливо зробити в одному або навіть декількох робочих днів. Вона перериває мене.
Але я маю на увазі, щоб дізнатися тільки для інтернету.
до Так, який час?. - Я почав, це знову кип'ятіння, але раптом деякі підозри зафіксовані в моєму розумі, і я почав додаткове питання з гордістю, в процесі якого я дізнався, що дівчина мала на увазі під "програмуванням для інтернету": Використовуйте електронну пошту.
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Стара леді входить до відділу, безшумно головує до каталогу коробок і починає їх забирати. Через кілька хвилин він запитує:
Молодий людина, тут у вас є записи, касети... Де знаходиться онлайн каталог?
Готель Я нещодавно створив веб-сайт для бібліотеки. Учора, голова соціального відділу (кандидат науки, я не знаю, реально, що) приходить і просить:
У вас є кольоровий картридж?
до Ні, я кажу.
Як роздрукувати сайт?
- Чому друкувати його?
до Що таке? Для затвердження ми повинні надсилати його до служіння.
С *** Дуже важко спілкуватися з керівником відділу автоматизації: він постійно справляється і дозріває. І я повинен сказати, Я розумію його... Я пішов до нього один день для викруток.
Разом зі мною приходить студент бібліотеки і каже, що вона має проблему з комп'ютером і без спеціаліста вона не може робити. Щоб отримати комп'ютер, ми дізнаємося, що вона перекачувала файли з Інтернету, і проблема полягає в тому, що вона не знає, як їх покласти в одну папку. І ці тітки йдуть до нього з цими питаннями кожні п'ять хвилин.
С *** У той же час керівництво ручним управлінням інформує співвітчизників, які з лютого можуть виникнути проблеми з виплатою за послуги Povaider, а потім «у тому, що це може знадобитися для перекачування з Інтернету за допомогою лютого. й
С *** Відвідувач, навіть пуфінг, пересуває щось з мишею на робочому столі і просить:
У вас є файли в мережі, які не переведені?
- Що? Чому? Що ви хочете переїхати?
Я походжу до свого комп’ютера і подивіться, як він бездоганно передає ікону Вордовського документа на іконі «Німеворк».
С *** Відвідувач скаржаться, що «Інтернет був порушений». Я покажу пару разів в F5. Зареєструватися Я довіряю локальну мережу, вона працює. Climb Internet Explorer і див., що замість "використання проксі" є "прямим підключенням до Інтернету".
"Я думав, що це буде швидше, - сказав він.
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Непристойний відвідувач:
- Послухайте! Чому це так повільно?
Я сказав, що це було 486-е SX. Ви сказали, що ви помирали.
«Так, але я маю лише III вдома і працює сто разів швидше!» й
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Молодий чоловік працює з фотошопом. Повернутися до мене:
до У вас є Stylus?
- Зайдіть його.
до Дякую.
За кілька хвилин:
до Не приходь...
до Що робити?
- Я не розумію, який файл потрібно покласти в stylus to Photoshop Російська...
до Де політика?
Я не знаю, що це про:
до Яка політика?
- Хай, це ... У нижньому лівому кутку інтернету завжди політика. Ви не маєте...
Дівчина з аудіо стрічками:
Чи можна написати мені цю стрічку?
- Так, звичайно.
- Чи можу я, коли вони пишу, слухайте це?
до Ні, на жаль. Другий рекордер стрічки тепер під різним замовленням.
до Ви не можете це зробити? Він двокамерний...
Дівчина:
- Я повинен відкрити свій сайт.
- Створити? Реєстрація
до Ні, я вже є. Я повинен відкрити його і подивитися на неї.
до Не проблема, сідайте, подивіться...
- Я не можу. Чи можна мені допомогти?
Що таке оголошення на сайті?
Руки мені папір, що говорить: olenka2000@mail.ru
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Найбільша категорія відвідувачів – студенти та аспіранти, які шукають готових кіпсовиків, дипломів та рекламодавців. За деякий час я здивував, як такі люди, як правило, закінчуються в вищих навчальних закладах, і ще більше так в аспірантних, але потім я взяв розрив, хоча я не зупинився скаржитися...
Мускулярний молодий людина стрибає вгору і, не перестаючи стрибати на місці, щоб гойдалити його м'язи і гойдати голову в періодичні сторони, говорить:
- Я отримав ступінь.
до Що таке точка?
- У цивільній
- Цивільний Що?
- Процес.
Пишіть на аркуші паперу тему, поставте в три години, я покажу вам те, що я знайшов, і ви вирішили, чи підходить вам або ні.
- Свята синиця!!! Тригодинний диплом?
С *** Повідомляємо два дівчата, які я не міг знайти готову роботу, яка відповідає своїй темі, але є багато статей, книг, працює над схожими та суміжними темами, і що з цих праць вони можуть добре зібрані необхідні есе.
Вони будуть виглядати на мене з святим терором в очах:
до О, що ми робимо ... О. Ми не можемо зробити це. Чи не ви подивитеся на іншу сторону інтернету?
Дівчина приходить і каже,
Скільки коштує консультуватися з фахівцем?
- П'ятдесят гармат. Плюс, ви платите за комп'ютер час - шість рублів за кожну півгодини.
- Все правильно, що змушує мене хворіти.
Зайдіть в чекаут, оплачуйте за консалтинг і годину комп'ютерної роботи, надійде до автомобіля, сидить поруч з вами.
до Так, що ваш інтерес?
- Хочу вчитися в чорному кольорі.
-=8-o Що? Ви хочете зробити це в годину? ?
до Що не вистачає? Скільки потрібно платити?
Я витрачаю час, коли я заспокоївся трохи і спробуйте пояснити, що люди дізнаються це протягом багатьох років, і це неможливо зробити в одному або навіть декількох робочих днів. Вона перериває мене.
Але я маю на увазі, щоб дізнатися тільки для інтернету.
до Так, який час?. - Я почав, це знову кип'ятіння, але раптом деякі підозри зафіксовані в моєму розумі, і я почав додаткове питання з гордістю, в процесі якого я дізнався, що дівчина мала на увазі під "програмуванням для інтернету": Використовуйте електронну пошту.
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Стара леді входить до відділу, безшумно головує до каталогу коробок і починає їх забирати. Через кілька хвилин він запитує:
Молодий людина, тут у вас є записи, касети... Де знаходиться онлайн каталог?
Готель Я нещодавно створив веб-сайт для бібліотеки. Учора, голова соціального відділу (кандидат науки, я не знаю, реально, що) приходить і просить:
У вас є кольоровий картридж?
до Ні, я кажу.
Як роздрукувати сайт?
- Чому друкувати його?
до Що таке? Для затвердження ми повинні надсилати його до служіння.
С *** Дуже важко спілкуватися з керівником відділу автоматизації: він постійно справляється і дозріває. І я повинен сказати, Я розумію його... Я пішов до нього один день для викруток.
Разом зі мною приходить студент бібліотеки і каже, що вона має проблему з комп'ютером і без спеціаліста вона не може робити. Щоб отримати комп'ютер, ми дізнаємося, що вона перекачувала файли з Інтернету, і проблема полягає в тому, що вона не знає, як їх покласти в одну папку. І ці тітки йдуть до нього з цими питаннями кожні п'ять хвилин.
С *** У той же час керівництво ручним управлінням інформує співвітчизників, які з лютого можуть виникнути проблеми з виплатою за послуги Povaider, а потім «у тому, що це може знадобитися для перекачування з Інтернету за допомогою лютого. й
С *** Відвідувач, навіть пуфінг, пересуває щось з мишею на робочому столі і просить:
У вас є файли в мережі, які не переведені?
- Що? Чому? Що ви хочете переїхати?
Я походжу до свого комп’ютера і подивіться, як він бездоганно передає ікону Вордовського документа на іконі «Німеворк».
С *** Відвідувач скаржаться, що «Інтернет був порушений». Я покажу пару разів в F5. Зареєструватися Я довіряю локальну мережу, вона працює. Climb Internet Explorer і див., що замість "використання проксі" є "прямим підключенням до Інтернету".
"Я думав, що це буде швидше, - сказав він.
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Непристойний відвідувач:
- Послухайте! Чому це так повільно?
Я сказав, що це було 486-е SX. Ви сказали, що ви помирали.
«Так, але я маю лише III вдома і працює сто разів швидше!» й
*** HOTEL, БРОНЮВАННЯ *** Молодий чоловік працює з фотошопом. Повернутися до мене:
до У вас є Stylus?
- Зайдіть його.
до Дякую.
За кілька хвилин:
до Не приходь...
до Що робити?
- Я не розумію, який файл потрібно покласти в stylus to Photoshop Російська...