981
Продовжуємо тему «З життя ламерів». Все в одному дусі...
С ***
Я сканував фотографії клієнта, я відхиляв файли на своєму диску, я це зробити як пап.
Клієнт:
Чи можна скопіювати їх як довідник?
- ?? Чому?
Я не маю дози в домашніх умовах.
С ***
Молода людина, допомогти мені вставити флеш-диск в комп'ютер.
Ви сказали, що ви можете працювати з комп'ютером.
Я можу. Я не даю вам писати для мене. Я не повинен ставити на диск: Я користувача.
С ***
Жінка з романтичним ідіотом в погляді:
до Чи можна зробити сторінку в Інтернеті?
- За фіксовану плату.
- Чи можна їх читати в Америці?
- Звичайно.
- І Ставрополь?
- Зрозуміє він.
Чи можу я зробити це так, щоб мої співробітники не могли прочитати його і кожен інший може?
С ***
Клієнт копіює абракадабра з вікна IE в вікно стилуса. Я помітив, що я приходжу, я закривши стилус, я перетворю його в кодування. Після декількох хвилин клієнт, сидячи на англомовному сайті, намагається перевести його, вибравши рідкісне кириличне кодування.
С ***
Чому не потрібен комп’ютер?
(Всі листи - документи MS Word, надіслані як вкладення)
- Так що немає Word на ньому. Я попередив вас про це.
Але ви сказали, що є вікно на ньому, прямо?
- Зайдіть його.
А Windows завжди читати листи. Просто натисніть кнопку миші.
до Тексти пісень, а це означає: Вибачте мене, де слово?
- Ні.
- Неросійська, ймовірно.
- Що?
до У вас є неросійський комп'ютер, ймовірно, не на всіх.
С ***
- Мені потрібен список літератури для дисертації в соціології.
до Яка тема ви пишете?
- Я вже писав. Все, що я пішов, є літературою.
Як можна писати книгу без написання?
У мене є книга польського соціолога. Чи можна знайти список книг для мене?
- Ви не подивитеся на знаки ІХО?
до Що таке?
С ***
до Чи можна дізнатися мені звіт про практику в державі Ставрополь?
- Ти означаєш? Форма звіту? Стандарт?
- Ні. Я практикував в адміністрації ... Я повинен звітувати... Або можливо, у вас є один на дисках?
С ***
Дівчина приходить в. Запити:
- Чи можу я працювати з вами, а потім результат на комп'ютері переккіна?
Я працюю в бібліотеці, я не знаю кожного обличчя, а потім я кажу її, що вона є членом бібліотеки, яка потребує сканера або фотошопу, або що, сидячи на своєму місці, а потім я кажу,
- Робота для здоров'я.
За пару годин вона каже,
- Я вже готовий. Як отримати на комп'ютері зараз?
- Тепер - Я кажу, - другий ... Що таке ім'я комп'ютера?
до Яка назва? Гігієна, пені...
Ні. В Інтернеті, під яким ім'ям він зламати тебе?
- Я не знаю. Я можу назвати рекламні оголошення ...
до Які оголошення? Хай, ім'я його.
- Вулиця Мира, будинок сто і дев'ятдесят...
- Стоп! Які оголошення ви зателефонуєте? Чи є ви членом бібліотеки?
- Ні.
Ви підключені до бібліотеки?
- Я не знаю. Чи є вона особливим?
до У вас є модем?
до Що це?
Ви коли-небудь пішли онлайн з дому?
Немає, але я знаю, що інформація з комп'ютера на комп'ютер можна перенести. Я пішов з мережі...
до Яка мережа?
- Електричні ...
- О. Ви навіть маєте дисковий диск?
- Ні...
С ***
Я був страшний сьогодні. Я вже в ідіоц. Я впевнений, що студенти не пишу есе, що аспіранти писати величезною кількістю ортографічних помилок, що інтерфейс Photoshop намагається стилус і т.д., але сьогодні...
Дівчина надходить і замовлення курки. Тема дуже довго і дуже специфічна. Дисперсаль особливо палива від несподівано енергетичних ресурсів в останньому кварталі Калі-юга в нечорній зоні особливого ризику півдня Австрії та його економічного впливу на правовий аспект шкірних захворювань антиподів, обороматів та аборігінів КАПЛІНДГ.
Я дивився на це, я кажу: "Я, ймовірно, не міг знайти варту на вашій темі, але якщо ви хочете, я можу подивитися щось на пов'язані теми, а потім ви змусите вам зрозуміти, що вам потрібно. й
Як це?
Я сказав: "Що ти не розумієш?" - "Що сусід?" Я сказав: "Ви не розумієте слово 'contiguous'?"
Вона говорить, "Привіт, yeah..."
Не знаю сенсу _сусід_? Ви пишете kypsovyi і не знаєте слово _a сусідніх_?
Вона сказала, подивіться, я тільки на третій кіз, я пишу перших кік, і я не знаю слів. . . ?
Тепер я не можу стояти все більше і сказати, "Дівчина, звідти тут, як привітання." Ви навчитесь у вищому навчальному закладі і не знаєте слово, яке ви повинні знати з сім-ти-ти вісім років, максимум. Перед тим, як виникне моя наука, і я почав дізнатися своє місце навчання, імена ваших вчителів і т.д.
Вона залишилася, схищаючи всю бібліотеку. Я все ще терористичний.
С *** Це був сьогодні.
Дві хлопці приходять і кажуть,
до Ви пишете книгу?
Ні.
- Чому?
до Що означає «нехай»? Ми не пишемо тексти. У нашому меню немає такої послуги.
до Бібліотека
- Хай?
Бібліотека повинна писати тексти.
С ***
Сьогодні, теж. страшний день. Я знайшов щось, щоб повісити.
Жінка приходить в.
У вас є глобальна комп'ютерна мережа?
- Зайдіть його.
до Чи є навколишнє середовище?
- Зайдіть його.
- Скільки сторінок?
Про нас Я думаю, що кілька мільйонів.
- Ох. Чому? Не потрібно, що багато. Я хотів би мати тридцять сторінок...
до Вам потрібен реф?
Я. Я повинен мати глобальну комп'ютерну мережу. І до навколишнього середовища. Для студентів.
- Право. «Глобальна комп’ютерна мережа Інтернет» – тема книги?
- Я. Заради екології... Для того, щоб тема була досить відкрита...
- Як відкрити це? Який ріг?
Для студентів екологічного коледжу...
до Ось що. Напишіть мені замовлення. Вказати тему, приблизний об'єм, план... І з’ясуйте, що слід обробляти – Інтернет або навколишнє середовище.
- О. Я не розумію... Чистий Я шукаю себе?
- Не прямо зараз. Наш комп'ютер вже купується вдень. Якщо ви хочете, я можу замовити для вас завтра. Чи можна працювати в Інтернеті?
- Ні. Але це також говорить, які кнопки натиснути?
до Які кнопки? Де це говорить?
- В інтернеті...
- Право. Ви, ймовірно, не знайдете нічого собі... Залишити заявку
- Просто молодий чоловік... Ви можете поспішати... Ви бачите, я повинен дати студентам сесійний контроль за цією темою.
- ?
Те, що я даю інформацію...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
О.
С ***
Також приємні сюрпризи. Пропонуйте клієнту результати пошуку. Вона нодів і каже: "Прийміть, дайте мені це над чистими воротами, океї?" Чи ти фідошнік?
С *** Але більше ідіотів.
Стара леді приходить в:
- Я хочу надсилати дані дочки в Інтернет.
- Я маю на увазі, деякі конкретні оголошення?
Ні. В Інтернеті. Щоб тримати їх там.
Я сканував фотографії клієнта, я відхиляв файли на своєму диску, я це зробити як пап.
Клієнт:
Чи можна скопіювати їх як довідник?
- ?? Чому?
Я не маю дози в домашніх умовах.
С ***
Молода людина, допомогти мені вставити флеш-диск в комп'ютер.
Ви сказали, що ви можете працювати з комп'ютером.
Я можу. Я не даю вам писати для мене. Я не повинен ставити на диск: Я користувача.
С ***
Жінка з романтичним ідіотом в погляді:
до Чи можна зробити сторінку в Інтернеті?
- За фіксовану плату.
- Чи можна їх читати в Америці?
- Звичайно.
- І Ставрополь?
- Зрозуміє він.
Чи можу я зробити це так, щоб мої співробітники не могли прочитати його і кожен інший може?
С ***
Клієнт копіює абракадабра з вікна IE в вікно стилуса. Я помітив, що я приходжу, я закривши стилус, я перетворю його в кодування. Після декількох хвилин клієнт, сидячи на англомовному сайті, намагається перевести його, вибравши рідкісне кириличне кодування.
С ***
Чому не потрібен комп’ютер?
(Всі листи - документи MS Word, надіслані як вкладення)
- Так що немає Word на ньому. Я попередив вас про це.
Але ви сказали, що є вікно на ньому, прямо?
- Зайдіть його.
А Windows завжди читати листи. Просто натисніть кнопку миші.
до Тексти пісень, а це означає: Вибачте мене, де слово?
- Ні.
- Неросійська, ймовірно.
- Що?
до У вас є неросійський комп'ютер, ймовірно, не на всіх.
С ***
- Мені потрібен список літератури для дисертації в соціології.
до Яка тема ви пишете?
- Я вже писав. Все, що я пішов, є літературою.
Як можна писати книгу без написання?
У мене є книга польського соціолога. Чи можна знайти список книг для мене?
- Ви не подивитеся на знаки ІХО?
до Що таке?
С ***
до Чи можна дізнатися мені звіт про практику в державі Ставрополь?
- Ти означаєш? Форма звіту? Стандарт?
- Ні. Я практикував в адміністрації ... Я повинен звітувати... Або можливо, у вас є один на дисках?
С ***
Дівчина приходить в. Запити:
- Чи можу я працювати з вами, а потім результат на комп'ютері переккіна?
Я працюю в бібліотеці, я не знаю кожного обличчя, а потім я кажу її, що вона є членом бібліотеки, яка потребує сканера або фотошопу, або що, сидячи на своєму місці, а потім я кажу,
- Робота для здоров'я.
За пару годин вона каже,
- Я вже готовий. Як отримати на комп'ютері зараз?
- Тепер - Я кажу, - другий ... Що таке ім'я комп'ютера?
до Яка назва? Гігієна, пені...
Ні. В Інтернеті, під яким ім'ям він зламати тебе?
- Я не знаю. Я можу назвати рекламні оголошення ...
до Які оголошення? Хай, ім'я його.
- Вулиця Мира, будинок сто і дев'ятдесят...
- Стоп! Які оголошення ви зателефонуєте? Чи є ви членом бібліотеки?
- Ні.
Ви підключені до бібліотеки?
- Я не знаю. Чи є вона особливим?
до У вас є модем?
до Що це?
Ви коли-небудь пішли онлайн з дому?
Немає, але я знаю, що інформація з комп'ютера на комп'ютер можна перенести. Я пішов з мережі...
до Яка мережа?
- Електричні ...
- О. Ви навіть маєте дисковий диск?
- Ні...
С ***
Я був страшний сьогодні. Я вже в ідіоц. Я впевнений, що студенти не пишу есе, що аспіранти писати величезною кількістю ортографічних помилок, що інтерфейс Photoshop намагається стилус і т.д., але сьогодні...
Дівчина надходить і замовлення курки. Тема дуже довго і дуже специфічна. Дисперсаль особливо палива від несподівано енергетичних ресурсів в останньому кварталі Калі-юга в нечорній зоні особливого ризику півдня Австрії та його економічного впливу на правовий аспект шкірних захворювань антиподів, обороматів та аборігінів КАПЛІНДГ.
Я дивився на це, я кажу: "Я, ймовірно, не міг знайти варту на вашій темі, але якщо ви хочете, я можу подивитися щось на пов'язані теми, а потім ви змусите вам зрозуміти, що вам потрібно. й
Як це?
Я сказав: "Що ти не розумієш?" - "Що сусід?" Я сказав: "Ви не розумієте слово 'contiguous'?"
Вона говорить, "Привіт, yeah..."
Не знаю сенсу _сусід_? Ви пишете kypsovyi і не знаєте слово _a сусідніх_?
Вона сказала, подивіться, я тільки на третій кіз, я пишу перших кік, і я не знаю слів. . . ?
Тепер я не можу стояти все більше і сказати, "Дівчина, звідти тут, як привітання." Ви навчитесь у вищому навчальному закладі і не знаєте слово, яке ви повинні знати з сім-ти-ти вісім років, максимум. Перед тим, як виникне моя наука, і я почав дізнатися своє місце навчання, імена ваших вчителів і т.д.
Вона залишилася, схищаючи всю бібліотеку. Я все ще терористичний.
С *** Це був сьогодні.
Дві хлопці приходять і кажуть,
до Ви пишете книгу?
Ні.
- Чому?
до Що означає «нехай»? Ми не пишемо тексти. У нашому меню немає такої послуги.
до Бібліотека
- Хай?
Бібліотека повинна писати тексти.
С ***
Сьогодні, теж. страшний день. Я знайшов щось, щоб повісити.
Жінка приходить в.
У вас є глобальна комп'ютерна мережа?
- Зайдіть його.
до Чи є навколишнє середовище?
- Зайдіть його.
- Скільки сторінок?
Про нас Я думаю, що кілька мільйонів.
- Ох. Чому? Не потрібно, що багато. Я хотів би мати тридцять сторінок...
до Вам потрібен реф?
Я. Я повинен мати глобальну комп'ютерну мережу. І до навколишнього середовища. Для студентів.
- Право. «Глобальна комп’ютерна мережа Інтернет» – тема книги?
- Я. Заради екології... Для того, щоб тема була досить відкрита...
- Як відкрити це? Який ріг?
Для студентів екологічного коледжу...
до Ось що. Напишіть мені замовлення. Вказати тему, приблизний об'єм, план... І з’ясуйте, що слід обробляти – Інтернет або навколишнє середовище.
- О. Я не розумію... Чистий Я шукаю себе?
- Не прямо зараз. Наш комп'ютер вже купується вдень. Якщо ви хочете, я можу замовити для вас завтра. Чи можна працювати в Інтернеті?
- Ні. Але це також говорить, які кнопки натиснути?
до Які кнопки? Де це говорить?
- В інтернеті...
- Право. Ви, ймовірно, не знайдете нічого собі... Залишити заявку
- Просто молодий чоловік... Ви можете поспішати... Ви бачите, я повинен дати студентам сесійний контроль за цією темою.
- ?
Те, що я даю інформацію...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
О.
С ***
Також приємні сюрпризи. Пропонуйте клієнту результати пошуку. Вона нодів і каже: "Прийміть, дайте мені це над чистими воротами, океї?" Чи ти фідошнік?
С *** Але більше ідіотів.
Стара леді приходить в:
- Я хочу надсилати дані дочки в Інтернет.
- Я маю на увазі, деякі конкретні оголошення?
Ні. В Інтернеті. Щоб тримати їх там.