742
Дві історії.
Подруга знаходить себе в Московській дорожній дорозі і, голосування, зупиняє іноземну машину з особою кавказької національності за колесом. Складання. Пост. Поліцейський поліцейський зупиняється. Водій виходить. Розмова про те, що тривалий час з представником закону. Отримання ліцензії, паспорта та пучка документів, що поспішають. Після 10-15 хвилин бесіди все закінчується просачно - гаманець знімається з сумки водія.
Особа падає за колеса і різко приводить до Москви. Монога видається в сороках:
- Фак. Пошкодження. Кисть. Мій паспорт не має зображення. Це чуже ім'я. Подача адвоката, що закінчується. Автокрадений. І він застряг, чи зареєстрований пасажир. Пошкодження.
Мисливець Я знаю мене. Його коум, відвертий мисливець, як він, купив deer ліцензія з друзями близько 4 років тому. Як мисливці не про це. М'ясо було поділене в правосуддя, а кум ще більше на додаток і роги. Таких хороших рогів, оленя був одинадцять років. Тож ці роги, які принесли в належну форму, я не знаю, що вони роблять з ними, може відкрити лак – це не важливо. Він кладав ці роги на наліт і вішуючи їх у видатному місці.
Подруга (також природно мисливець) приходить до нього і, побачивши роги, гордо заявляє:
І я, Вася, буде мати більше рогів.
Для чого кум не плутав, відповів:
Так у вас є молодша дружина, ваня.
Особа падає за колеса і різко приводить до Москви. Монога видається в сороках:
- Фак. Пошкодження. Кисть. Мій паспорт не має зображення. Це чуже ім'я. Подача адвоката, що закінчується. Автокрадений. І він застряг, чи зареєстрований пасажир. Пошкодження.
Мисливець Я знаю мене. Його коум, відвертий мисливець, як він, купив deer ліцензія з друзями близько 4 років тому. Як мисливці не про це. М'ясо було поділене в правосуддя, а кум ще більше на додаток і роги. Таких хороших рогів, оленя був одинадцять років. Тож ці роги, які принесли в належну форму, я не знаю, що вони роблять з ними, може відкрити лак – це не важливо. Він кладав ці роги на наліт і вішуючи їх у видатному місці.
Подруга (також природно мисливець) приходить до нього і, побачивши роги, гордо заявляє:
І я, Вася, буде мати більше рогів.
Для чого кум не плутав, відповів:
Так у вас є молодша дружина, ваня.