Дві історії про дівчат =

Довгий час тому не був Єльцін, Юкос і Снікерс.
Я пішов в нічну школу.
... Урок, тихо, раптом переходить в офіс, як дівчина, яка була пізно, в бойовій розмальовці SIU індіанців, не дивитися на клас ... вона копає в її гаманець, стоїть на порозі.
Ми бачимо, що це не наша. Зачекайте хвилину, інший ... зосередився, що відбувається через щось в величезному просторі його avosika-non-fucking ... Ми мовчить, тому вчитель. Недбалий. Припустимо, що ця дитина піднімає очі, ляпасує їх, бачить, що не на всіх, де він...
Висловлення особи кілька разів підриває зміни в діапазоні почуттів.
І оголена:
- "Фак"
Дверна застібка і голос з наступного столу:
— «Чи подарували або запрошують. . . . ?
Клас кладемо в сльози довгий час.

Я був з дівчиною.
розмова, як звичайно, про відносини сексів. Ідеально запам'ятовує аксіом «Жінки люблять з вухами», проціджуючи польотом моєї уяви і підштовхуйте гарне мовлення про виняткову жіночу красу, спалюючи не епітети і порівняння. Тексти пісень, а це означає:
«Жінка як скрипка. Один скрипка може лише забивати нігті, а на іншому можна відтворити казкову чарівну музику. скрипка буде трембл, страждає і радіє в руках. Але для цього потрібно бути справжнім майстером і делікатно відчути кожен рядок!
Передача духів. Я привітаю себе морально на досягнутий ефект.
Дівчина мовчить, теж. Збір інформації. І запитує логічне питання:
Якщо жінка є скрипкою, яка людина? А потім вона говорить сама:
"Харманка." На мій бджолиний "хто?" він пояснює, "Чому достатньо знати, де ручка."