872
Мрія надихнула польотом бджіл навколо гранати
Не сумнівайтесь, але поки тільки на концертах Петросяна. Не дивлячись на те, що аудиторія перед концертом «Слегон» звучать люди, інакше я не можу пояснити їх сміхом, без сигарету, ви будете сміятися, ви хочете кинути. І пара поїздів до концерту і все дрібно, все смішно до snot.
Я думаю, що нам потрібно курити президента і весь кабінет, а потім ми будемо раді. Відразу повної легалізації, реструктуризації сільського господарства - соняшнику і картоплі, всі поля будуть висаджені конопель, конопельні субсидії бідним і пансіонерам, Chui Valley проголошують запас, згущену картоплю починають варитися тільки з коноплею.
Це буде весело! Зустріч Ради Безпеки або Думи. Кожен, звичайно, загинув у сміття. Репортер: - Ерм ... Fuck ... Гей, я дрочить щось...
Аудиторія: - ГИГС (збір до коліксу, пара депутатів, які розкочуються на підлозі).
Rapporteur: - Севодня ... Давайте подивимося. Вексель ... свині. "Наркотики переваги."
Аудиторія: Ahaha ... наркотик ... GYGS... користь ебать ... ЧИХІ (замовити план: парламентарський лопається на сміху, сльози з очей, жир не виходив з носа).
Або забрати телевізор. розважальний шоу «Оцінка сорту». Хост і два конкурси.
Співбесіда: Що-небудь про це, можна вгадати?
1-й вихованець: Я вгадую цю траву з трьох горщиків!
2-й студент: Я з одного!
1-й: - Гусе!
Учасниця робить соковиту шапку, тримає її на довгий час, випускає дим і хрящі, припускаючи червоні очі, говорить:
до Це ебать halimah.
Господиня: Свята свята! Абхазія!
2-й студент: гігієна. Fucking ебать.
до Не ебать з мене, ви dork, це буде мати велику гру.
І уявіть, зайдіть, і є всі, абсолютно всі кам'яні в хламину!
Ні, я трохи дерка. Не всі, не всі. Драйвери громадського транспорту не курять, держава компенсуватиме їм ебать заробітну плату і дозвіл на стрілку під час пологів. Гигі. А міліція повинна бути лівою ненависною, щоб вони подорожували по місту, візьміть тих, хто занурився в озону і кладуть в приморський стан. Я не хочу, щоб бути спокійним. Не курити вогнегасники, щоб уникнути їх.
А пансіонери щасливі! На в'їзді є бапки, сердитися на весь ебать світ і тільки знати, що всі кісточки потерті. Чи можна уявити пучок кам'яних старих леді? Захоплення idiot!
- Петровна, мій дідусь вчора... Він копчений себе в ебать галони.
- Васильна, не бити його чистими ще, ставити тютюн краще.
Це його. Чи є це гарна ідея?
Голосуйте за мене в наступних виборах і ви будете дрібними! 2.6 км
Рикоша
Я думаю, що нам потрібно курити президента і весь кабінет, а потім ми будемо раді. Відразу повної легалізації, реструктуризації сільського господарства - соняшнику і картоплі, всі поля будуть висаджені конопель, конопельні субсидії бідним і пансіонерам, Chui Valley проголошують запас, згущену картоплю починають варитися тільки з коноплею.
Це буде весело! Зустріч Ради Безпеки або Думи. Кожен, звичайно, загинув у сміття. Репортер: - Ерм ... Fuck ... Гей, я дрочить щось...
Аудиторія: - ГИГС (збір до коліксу, пара депутатів, які розкочуються на підлозі).
Rapporteur: - Севодня ... Давайте подивимося. Вексель ... свині. "Наркотики переваги."
Аудиторія: Ahaha ... наркотик ... GYGS... користь ебать ... ЧИХІ (замовити план: парламентарський лопається на сміху, сльози з очей, жир не виходив з носа).
Або забрати телевізор. розважальний шоу «Оцінка сорту». Хост і два конкурси.
Співбесіда: Що-небудь про це, можна вгадати?
1-й вихованець: Я вгадую цю траву з трьох горщиків!
2-й студент: Я з одного!
1-й: - Гусе!
Учасниця робить соковиту шапку, тримає її на довгий час, випускає дим і хрящі, припускаючи червоні очі, говорить:
до Це ебать halimah.
Господиня: Свята свята! Абхазія!
2-й студент: гігієна. Fucking ебать.
до Не ебать з мене, ви dork, це буде мати велику гру.
І уявіть, зайдіть, і є всі, абсолютно всі кам'яні в хламину!
Ні, я трохи дерка. Не всі, не всі. Драйвери громадського транспорту не курять, держава компенсуватиме їм ебать заробітну плату і дозвіл на стрілку під час пологів. Гигі. А міліція повинна бути лівою ненависною, щоб вони подорожували по місту, візьміть тих, хто занурився в озону і кладуть в приморський стан. Я не хочу, щоб бути спокійним. Не курити вогнегасники, щоб уникнути їх.
А пансіонери щасливі! На в'їзді є бапки, сердитися на весь ебать світ і тільки знати, що всі кісточки потерті. Чи можна уявити пучок кам'яних старих леді? Захоплення idiot!
- Петровна, мій дідусь вчора... Він копчений себе в ебать галони.
- Васильна, не бити його чистими ще, ставити тютюн краще.
Це його. Чи є це гарна ідея?
Голосуйте за мене в наступних виборах і ви будете дрібними! 2.6 км
Рикоша