Відповідність про готельне мило

У готелі Лондона між адміністрацією та одним з клієнтів відбувся лист. В кінці керівництво вирішив оприлюднити цей шедевр у Лондонському неділі Times:

Шановні покоївки, я не поставляю мене з готелем милом ще більше, як я приніс свою родину Palmolive. Ви можете видалити шість штук мила з полиці і три штуки з мильної коробки? Вони затирають простір. Дякую. С. Берман

Ім'я *
Шановні друзі! До четверга після вихідних не покаже. Я забрав 3 шматочки мила з милбоксу, як ви запросиви. Я також взяв 6 штук з полиці, щоб вони не турбували вас, і кладуть їх на коробку з ручками (у випадку, якщо ви раптом зміните вашу думку). Ось тільки три шматки мила, що я приніс сьогодні, так як я повинен стежити за інструкціями готелю і довести до приміщення три штук мила. Я сподіваюся, що вам підходить. Katie, замінник покоївка

Ім'я *
Я сподіваюсь, що ти моя звичайна покоївка. Зрозуміло, Каті не скажеш про мій мильний замітку. Назад останню ніч я бачив, що ви помістили три маленькі шматочки Камеї на полиці. Я буду залишатися в цьому готелі протягом 2 тижнів, тому я приніс свою сім'ю-пробіг Palmolive з мене. Тож не потрібно 6 штук Камеї на полиці. Таке мило затирає весь простір, коли я поготував або щітку моїх зубів. Чи можна прийняти це мило? Берман С.

Ім'я *
Шановний пан Берман, у мене був день у середу, тому покоївка замінила мене 3 бари мила, дотримуючись інструкцій, наданої їй. Я кладаю 6 штук мила в милбоксі, де лежав пальмова. Я переїхала до Аптеки. Я не підбираю 3 бари мила, які ми покладемо в аптечний ящик, кожен раз прибуває новий клієнт, і ви нічого не сказали, коли ви прибули до останнього понеділка. Ваша постійна покоївка в сервісі, Dottie.

Ім'я *
Шановний пан Берман, заступник директора, пан Кенседер, розповів мені цей ранок, що ви назвали останню ніч і скаржались на вашу покоївку. Я хочу, щоб ви знали, що я помістила нову покоївку у вашому розпорядженні. Якщо у вас виникли нові скарги, зв'яжіться з нами безпосередньо, щоб я особисто міг вирішити всі ваші проблеми. виклик 1108 від 8 до 5 п. Дякую. Елан Кармен, свербіж.

Ім'я *
Мадам Кармен, я не можу зателефонувати вам, як я залишаю готель в 7.45am, щоб отримати роботу, і я не можу повернутися до 17.30am або 18.00am. Ось чому я називався паном Кенсудером минулого дня. Все, що я запитав, щоб зробити щось про це мило. Нова покоївка, ймовірно, думала, що я просто прибув, як вона залишила 3 нові шматки мила в моєму аптечному ящику, крім звичайних 3 штук на полиці. У п'ять днів я мав 24 штук мила. Чому варто ставити все це? Берман С.

Ім'я *
Шановний пан Берман, ваш покоївка, Katie, не вдалося довести до нас ще одне мило, і підібрати будь-яке додаткове мило. Я залишаю на своєму сервісі (телефон 1108 між 8 a.m і 5 p.m.). Дякую. Елан Кармен, свербіж.

Ім'я *
Шановний пан Кенседдер, моя родина Palmolive. Все мило було прийнято, в тому числі власне. Я прийшов дуже пізно в минулу ніч і мав викликати працівника, щоб принести мене 4 штук Дове. С. Берман.

Ім'я *
Шановний пан Берман, я поінформував про свербіж, Елан Кармен, про вашу проблему мила. Я не розумію, чому у вас немає мила у вашій кімнаті, хоча наші помилки мають замовлення довести 3 бари мила щодня при митті. Ваша проблема вирішить негайно. Будь ласка, прийміть свої апології. Мартін Л. Кенседер, Заступник директора.

Ім'я *
Шановні Мадам Кармени, які поставили 54 пошкоджені шматочки мила в моєму приміщенні? Я знайшов 54 шматочки мила, коли я повернувся в минулу ніч. Я не хочу, щоб 54 бабуся Camay, я хочу, мій дамн Palmolive. Я маю 54 штук мила прямо зараз? Все, що я хочу, це моє мило. Подаруйте мені своє мило. Берман С.

Ім'я *
Шановний пан Берман, ви скаржаєте про надлишок мила - Я взяв. Після того, як ви скаржаєтеся до пана Кеседера, що все ваше мило пішли, хоча я особисто кладаю його у вашій кімнаті: 24 штуки Камеї, які були видалені, і 3 штук, які ви повинні отримати щодня. Я не знаю, що це все назад, тому я приніс 24 більше Камеї, плюс 3 щоденних штук. Я не знаю, де ви отримали ідею, які готелі пропонують сімейний Palmolive. Я зумів знайти шматочок сім'ї Монсавон Я пішов у вашу кімнату. Елан Кармен, свербіж.
Ім'я *

Шановні Мадам Кармени, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На сьогоднішній день у мене є: на полиці аптечної коробки: 18 Камеї в чотири стеки 4 штук і одна стека двох штук. З коробки з ручками: 11 Камеї в двох стеках чотирьох штук і одна стека трьох штук. На нічному витримці в кімнаті: одна стека 3 Dove, стека 4 Monsavon і 8 Camay в двох стеках 4 штук. У аптечній коробці: 14 Камеї в трьох стеках 4 і одна стека двох штук. У мильний ящик: 6 Камеї, дуже вологий. На північно-східному куті мийки: 1 голуб, половина використовуваних. На північному заході - 6 Камеї в двох стеках трьох штук. Чи можете ви попросити Katie, щоб переконатися, що капці ретельно утворилися і добре змащені?
Чи знаєте вона, що капи, що містять більше 4 штук, як правило, випадають? Травень Я також консультую, що з віконного підвіконня ще не була використана, це може бути великим магазином для майбутніх квитанцій. І ще одне: Я купив ще одну сім'ю Palmolive, яку я тримаю в готелі безпечно, щоб уникнути непорозуміння. Берман С.