Плюси матриархії

1,1 км Уранці ви обов'язково не будете ходити на непристойну холодну вулицю, щоб ходити з собакою, бо хтось повинен зігріти сніданок.
2,2 км Допомогти Вам покласти на пальто.
3. У Під час дня ви завжди можете знайти собі щось тепле і м'яке на боці, тому що тепер ви не робите гроші.
4. У Коли ви вимкнете автобус, ви будете служити міцною м'язової рукою леді.
5. Умань Збережіть своє здоров'я ввечері, коли ви готуєте вечерю, дайте їй зрозуміти, як ваш зір виходить з телевізора.
6. Жнівень Вам не доведеться шукати.
7. Про нас Тепер вночі в ліжку можна сміливо відмовитися від затримки ночей, цитування всонної втоми і вашої нездатності (навіть, вправо, після абзацу три).
8. У Ти будеш пустити, що попереду всюди, навіть у шахтному полі.
9. Навігація Для кожного свята стіл буде прикрашений улюбленою волею.
10. Ви будете супроводжувати вдома пізно вночі.
11. Ви станете фізично міцними, тягуючи важкі сумки з магазинів.
12. Тепер ви будете мати свій міжнародний день.
13.00 р. Ви йдете в кіно частіше, і безкоштовно.
14. Пенсій за п'ять років.
15.00 р. Тепер багато можна віднести до чоловічої нестандартної логіки.
16.00 р. Ви можете отримати п'яний на вечірках, ви не можете їздити.
17.00 р. Для Вас запрошують ресторан.
18 років Тепер ви можете стати пасивним відпочинком, коли ви зустрічаєте, ніхто не зателефонує вам інгаляцію.
19.00 р. Тепер ви, нарешті, збираєтеся почати спостереження за режимом, що надходить вчасно, тому що ви повинні мати будинок до вологої сестри.
20. Тепер ви будете мати залізну кришку - Не мій вини, вона прийшла сама
21. У темних вечорах ви зараз будете привітати до метро, щоб не так страшно прогулятися по нічному місті самостійно.
22. Ви зараз будете мати три роки пологів.
23. Це так добре пам'ятати мій бідний пам'ять.
24. Тепер нехай найважчіша половина людських сумок в ніч і отримати другу роботу.
25. Ви, нарешті, маєте можливість показати свої дедуктивні здібності в пошуку шашлики від заробітної плати та виявити запах когось іншого кологне та волосся незнайомого кольору.
26. Для Вас буде чоловіча консультація.
27. Весільні кільця більше не хвилюються.
28. Тепер ви не повинні служити в армії.
29. Нарешті, стаття 117 Кримінального кодексу буде для нас.
30. І ще не треба народжувати.