Чи існує обмеження на фізичну ідіозію людини?

Я пішов на бібліотеку вчора. Потрібно зробити фотокопії декількох статей з місцевої газети, щоб розпочати ці статті, щоб знайти в файлі протягом двох років.
У нашому місті Саратов є регіональна бібліотека - головна будівля розташована на Москві, а одна необхідна - відділ історії - чверть і половина з неї.
З тих пір, як це дуже важко для мене, щоб дістатися до бібліотеки (на одну сторону поїздка займає близько години), я назвав місцевий історичний відділ заздалегідь, з'ясував час роботи і (головно) чи працює фотокопія. Я отримав відповідь – робочий час від 10 до 19, Xerox працює, копії можуть бути зроблені.
Прибув 4 п.м. Я заплатив десять за один прохід (не потрібно йти до бібліотеки, так як є інтернет вдома, але в цьому випадку потрібні фотокопії статей). Моя шановна тітка витяжала дві товсті пакети газет з схованки. Я сіла на годинник. Через хвилину я вирішив запитати, чи був Xerox. Вони говорять так, але тільки в головному будинку. Займається до семи вечора, так як бібліотека сама.
Уявіть дорогу з двома пакетами газет - чверть і навпіл. Ну і нічого не робити.
По п'ять годин, я знайшов праві статті. Дозволено мене витягти з ящиків, щоб не перетягнути гору з собою, щасливо заголовок до основної будівлі.
І там. Це право. Xerox працював до п'яти. Година два хвилини шість. Промісники для оплати багато (Я не хочу приїхати сюди знову) не працювали.
Порушується ще один фотокопій (при найближчому магазині).
Я повернувся до бібліотеки. У високих тонах я запитаю мій дорогий трюк, який крап послав мене в основну будівлю, якщо вона знав її до п'яти ??? У відповідь я отримую, що вона виходить, вона не зобов'язана знати графік роботи Xerox. Я. Яка робота? Тоді виявилося, що мені довелося звертати увагу на оголошення (які вішали в темному коридорі три метрів від входу і не помітно навіть при ретельному огляді). І в цілому, якщо я побачу таким чином, я не допускається робити фотокопії, вони не дадуть газетам з бібліотеки.
Це чудовий.
Сьогодні я пішов на іншу бібліотеку. Так, Xerox є на 4 рублів за сторінку, але без черг і непотрібних нервів. Вона залишила майже половину книги, але скопіювали всі статті і пішли додому задоволені. На шляху я думав, що локальна бібліотека дійсно потребує грошей?

Автор С.В. Дубровський