Важко бути сумкою :) - Васютка, сонце, добре, ви ще не спить. Вимкніть комп'ютер, ви не отримаєте його завтра. - Мама Лана, Я тут. "... Пелюшник Aftor e@any, ви перебуваєте в зоні всіх брелоків і @out і @y будуть грамотно навчатися смоктати," - з подвійною швидкістю, пальцями Вася Кедов, студентом PTU, постійно пахнуть сперматозоїди, збиваються на клопотіння. «Для цього, що сьогодні, на сьогоднішній день, весіль – це yo@anyo...», Василь вимкнув комп'ютер і після п'яти хвилин він вже спить солодко. Слину прокинувся в тонкому потоці внизу щоки не знали, що razor. Він мріяв...
С ***
- Васенка, мед, отримай. Мед, отримайте, ви будете пізнати для школи. Ох, добре, ви отримали подушку, так що messed вгору...
З труднощами Василь відлягав очі. Нижня білизна була вологою і непристойною липкою. Приходьте, дайте мені курку, руки і їсти.
С ***
- Як я пообіцяв вас, сьогодні у нас є есе. Тема есе – «Світ Ми Хоббі». Цього року іспит російської мови не відбудеться, оцінка для есе буде показником того, що ви досягали в дослідженні мого предмету. Я запитаю Вас взяти відповідальне ставлення до свого письмового запису - ваші папери перевіряться комісійою обстеження. Я сподіваюсь, що ви не будете сприймати мене, Лідія Борисівна, вчитель російської мови, сказав останнє слово з деякими сумнівами. Знаходилося спекотне, я хотів піти в котедж і липкі руки голови школи. За хвилину Вася спробувала подивитися на те, що інші колеги писали на ручку, потім він зважився, думав про це і почав виводити перші лінії в нерівному почерку. «Я спасертований ліпіруванням. Весь день довга я прочитав багато історії. Я не просто читач, я з нуля і який критик... Василь, укусивши губу з старанністю, писав швидше і швидше. Через годину він кладав останню точку, з почуттям гордості побігає очі над письмовими листами і підняв його рукою. - Лідбарісна, я сфо! - Добре зроблено Кедов, руки над ноутбуком і ви можете піти додому. Ви не будете читати зараз? - Я сказав вам, що комісія перевірить. Звичайно я.
С ***
- Чи написав Васенка? - Добре, namano fse мама. Не заспокійливий, але сором'язливий, Vasya хотів додати "demon@esda" але припинив час.
С ***
- Ну, що розповісти вам, в цілому, група добре справляється з складом, Петров радий - Михайло добре писав, не чекав. Рабиня добре, теж. Вам доведеться приїхати восени. - Я? - Вася рум'яна. - Що таке такоіто? Я збираю вашу роботу, подивіться. Якщо у вас виникли питання, запитайте. З тремтячими руками, Василь відкрив ноутбук. Перші кілька вироків були повними корекціями червоної ручки, але посередині, в ході, закляття було набито. Після фліпінгу через кілька сторінок, Вася зірвала на рахунок з сльозами в очах: 1/1. Підписано трохи нижче в мальовничому почерку Лідії Борисової: "Перший на @. Я прочитав зараз. Навіть нижня з нею рука: «Я не можу закінчити читання. Афтгор дельбо@b. Напишіть з нуля. й Тоді, в ручному почерку голова відділу дня Сергія Костянтиновича: "Флуоро і неет! КГ/АМ Aftor молодий дав @yop Навколо, тремтяча рука Ніканора Ніканоровича, голова школи: "Не читання". Приправа камінням га@але. Скелі працюють як fsigda. Русь. Лізка звір. ? Vasya закриває блокнот і кричав.