Є сесія, кінець четвертого року, технічний університет. Немає вступу до іспиту в будівельних механіках (який навчався, зрозуміти мене - це мега-ебать). Все не рухається як церемоніально, так як ми хотіли б, пара ночей без сну - моральність в негативних і подвійних мішках під очима. Коротка картина це: нерви пекти, все на вогонь. Відбувся консультація по будівництву механіки, під керівництвом чоловіка строгий, але ярмарок. Відповідно, momfuckers подібно мені запах на милі і відправити ебать далеко, практично миттєво. Цей день не був винятком, підійшов до нього 20 разів за 10 хвилин, я був відправлений (експерт, до речі, повинен був проходити наступний день, відповідно, я успішно не допускався до нього). З таким настроєм, в спеку, вішати з підручниками, підручниками, блокнотами і є схожий щит (вчитель кілограм 10) ми з однокласником Женея (далі Спала, П.С. 1м95см, тонкий, а з якоїсь причини сильного, пада). Ми їдемо в наш однокласник Олег, який живе за галереєю аеропорту. Повернувшись з неї з 2 більш підручниками та 1 звичайною книгою (перетягування формату А1) назад до галереї, після довгої осідання Шпала, я вирішив піти в намет і купити власні сигарети. Так, я ходию до намету, і є тіло чітко зануренням в резервуар пива, ярлику в спортивні штани і сорочка, добре, очевидно, така криза без інтернету. - Дайте мені Рупл! Немає! - Фукер ... - (Сільце) Ну, тут я коротший отримати ебать від стопи до ліктя, після чого другий від стопи до тіла. Настій (останній час я воював нормально 6 років тому, після того, як я навчився вирішити все з словами, і якось я навіть не чекав такої аудаїки). Поверніть свій рюкзак і що я мав в руках. Свінгер на обличчі, я залишаю в руці і так смішно вдарив його в обличчя (все відбулося прямо поруч з наметом, оточеним машинами з кокаколом і т.д.). Він п'яний У мене є перевага швидкості... гойдалки, залишаючись на руці знову смішно пучуючись на обличчі. Ось, повільно, я здогадав, щоб підійти до Шпалу, і дійсно дуже повільно він зробив все, навіть вдалося отримати ricochet в носі, коли він стояв і натиснув материнський трахкав, і його друг був майже вбитий (інші гойдалки з якого я кував). І ви знаєте, що сталося поруч, щось дуже дивне. Шукаю Женью, Я дійсно отримав +2 до моральності і відразу потрапив в голову чіткий план, як ми відкидаємо бик з ногами, він дуже болить в нирках, але наступне сталося: Женья кладе свою руку на плечі з таким виразом на обличчі, що святі заздрять його. Апостол Андрій прийшов до землі, і солодко, але впевнено сказав: «Кальм вниз», в цей час я невеликий і німбл (не дивлячись на це обличчя, після мого плану) заряджав бик від ноги в тіло, але побачивши це я зрозумів, що я явно не збирався ебать Спала. Я взяв рюкзак і щось інше, що було в руці. Моя бабуся дає мені 20p і каже: "Ви пустили Sweetie." Я беру це 20 на автоматичному, і я кладаю його в кишеню, Женя, aka Spala, з силою волі і тиску на виворітну щітку заспокоїти повстанець і ми переходимо до себе, в метро. На шляху я прийшов до мого почуття, і я розумію, що вирівняння не так позитивно: сорочка брудна, ліктя поранена, мораль падає. Я почав робити позови про реальну відсутність військової підтримки з боку військ, дружних до мене, щоб говорити. Для чого я отримав розумну відповідь, що ми в центрі ... cops ... добре, це не варто його на всіх і, дійсно, особливо не два з нас. СПАЛА неперевершено привертає увагу на свій наряд, в одній руці - пакет, малюнок - під рукою, сумку 5кг-10кг - на плече, книгу (для якого вони пішли). Добре, ебать SWAT в повній формі, не менше. До речі, історія не закінчується, ми прийшли до метро, я взяв контрольний шип пива і почав виходити зі стопора, нагадуючи, що я не борюся за 6 років. Так через п'ять хвилин наш бійець отримує, який був відсутній один рубль, до речі, без 20R, який я чесно отримав як трофей. Я даю рюкзаку, щоб закрити друзів з посміханням, і відповідно до стандартного плану, я скажу під гойдалкою і переміщенням, булька в щелепі. Вже був рівень вгору, тому гачок вийшов набагато більш ваговим, ніж попередній два. Другий гойдалки другий гачок, запалити губу, +4 до моральності. Тут приходить точка наконечника, горілля більше, ніж мене, і сила смоктати в його крихітний мозок, який ще не застрягав мене єдиний удар, крім двох з стопи на наметі, і починається, як гріздка божевільна дрочить на мене, очевидно, з метою збити і змушувати мене хворим. У стилі кенгуру я позбавляю від нього періодично напляскуючи невагомі удари з стопи, щоб подряпинити вухо (це жито, що я не розтягував ці роки, тому що ноги набагато більш потужні, ніж руки, футбольний біг плавання з блідою і т.д.), це тіло в наступному кисті майже аварійно кидає в поле, тихий сміх ... удар від стопи ... Сплячий з обличчям правого, удар від стопи до тіла, втомлений. й П.С. Другий раз правильна людина з Шпала виявилася не дуже правою, він згасав, що перші команди порушували, і відразу почали розбити щітки. Коли дуда було відправлено додому, провівши культурну та когнітивну розмову з ним, я соромлюся з посміханням щасливої людини, а інститут припинив так багато заспокійливих, настрій залишався добре протягом тривалого часу. І це "20" за моїм склом, як нагадування про погану поведінку і її наслідки.