532
Адміністратори та технологічні роботи, трембл! до
Привіт, дорогі адміністратори, творці, модератори і як ви там? Я пишу вам - Ламер, чайник, користувач і т.д., в цілому, один з тих, хто просить вас питання, як: "І де кнопка "будь ключ" на клавіатурі?"
Не довге тому я отримав комп'ютер. Деякі види індон ... Для конкретної мети роботи з фотошопом. Я повернувся назад (і не назад) поради.
Так, я сидю, я роблю (Я рекламодавець), а потім відключаю вогні. У мене є замовлення. І я йду. І комп'ютер, що, чубчик і йти. Моя старша братка працювала в підтримці. Я зателефоную йому і маю таку розмову:
- Dima, мій комп'ютер не працює.
- Чи він заглушений?
-Я.
до Що, що не відображається монітор?
Ноп.
-Так, так. Що таке світло?
-Немає.
У будинку?
-Весел...
Пауза п'яти секунд.
-У короткий термін, як довго ви прийняли комп'ютер?
Ноп.
- Чи існують ящики?
-Так.
-Поставте всі в ящики.
-О.К.
За кілька хвилин я кажу, «Чому?» Зателефонуйте:
- Згорнути?
-Велл. Я.
- Тепер візьміть його в магазин і розкажіть продавець, який ви не можете мати комп'ютер, як це !!!
Га га! Хто ти думаєш про себе? Чи повісив він телефон, або зробив я, коли я зустрів це idiot в помаранчевому желейболі, викопавши паз для нової канавки в центрі?
Я згоден, я не ебать з системою і комп'ютерами. Але це не означає, що я не трахнув догляд.
Сент Юра.
Не довге тому я отримав комп'ютер. Деякі види індон ... Для конкретної мети роботи з фотошопом. Я повернувся назад (і не назад) поради.
Так, я сидю, я роблю (Я рекламодавець), а потім відключаю вогні. У мене є замовлення. І я йду. І комп'ютер, що, чубчик і йти. Моя старша братка працювала в підтримці. Я зателефоную йому і маю таку розмову:
- Dima, мій комп'ютер не працює.
- Чи він заглушений?
-Я.
до Що, що не відображається монітор?
Ноп.
-Так, так. Що таке світло?
-Немає.
У будинку?
-Весел...
Пауза п'яти секунд.
-У короткий термін, як довго ви прийняли комп'ютер?
Ноп.
- Чи існують ящики?
-Так.
-Поставте всі в ящики.
-О.К.
За кілька хвилин я кажу, «Чому?» Зателефонуйте:
- Згорнути?
-Велл. Я.
- Тепер візьміть його в магазин і розкажіть продавець, який ви не можете мати комп'ютер, як це !!!
Га га! Хто ти думаєш про себе? Чи повісив він телефон, або зробив я, коли я зустрів це idiot в помаранчевому желейболі, викопавши паз для нової канавки в центрі?
Я згоден, я не ебать з системою і комп'ютерами. Але це не означає, що я не трахнув догляд.
Сент Юра.