519
лаціна
JESUS: Правда Я кажу вам, один з вас буде зраджувати мене.
Хто?
JESUS: Я не буду.
Джон: Я думаю, це Юдас. Він просто поцікавив Ісуса. Так Юдас є папороті. Римляни - всі феготи, тому Юдас з ними.
Юдас: Так ви, Ванья, є гомофобним? Я не помітив.
Джон: Що ви намагаєтеся?
На Прохор.
Не доторкнувшись до свого брата, випікайте.
LEVY MATFAY: Зроблено захоплення, перший
ІДЕЇ: Хто тут? Чи зламали податкові колектори? Ми працюємо з темним минулим. Щиро дякую!
Леві Метью: Якщо мені не було, ви голодуєте! Ви не знаєте, що не знаєте, пролетарі!
Яков і Юда сусіди: Саймон Зілот! Зіоніст і єврей! І вони скоригували наші майстри!
Ви? Тоді хто ми?
Яков і Юда сусіди: І ми антисеміти! Павло - сказав, що не єдиний грецький або єврей повинен залишатися на землі.
Джон: Ну, Елленс, можливо, дійсно може бути... Всі цікавки.
FOMA: Я думаю, що це Magdalene.
MAGDALINA: Ну, тут ми. Я його знав. Це майже жіноча несправність. Я думаю, що ви всі дійсно Faggots. Скажіть мені я ебать.
Зрозуміти, ви сказали, що це себе.
Філліп: До речі, ви першим кандидатом на зраду. Хто не вірив Ісуса на воді?
FOMA: Я просто сказав, що ви не повинні бути сміливими.
ПЕТЕР: І тепер я зробив те, що ми не хотіли б зробити.
JESUS: Ви знаєте, Пітер, якщо я був вам, я був спокійний. У роустері не збігається, коли ви заперечуєте мене три рази.
Юдас: Чи може Ісус бути вірним? У деяких випадках він боляче активно переводить стріли.
JESUS: Гаразд, ірде. Ось ваш хліб. Вам буде траєктор.
Кожен овець. Тепер зла мафія прокидається і вибирає жертву.
Хто?
JESUS: Я не буду.
Джон: Я думаю, це Юдас. Він просто поцікавив Ісуса. Так Юдас є папороті. Римляни - всі феготи, тому Юдас з ними.
Юдас: Так ви, Ванья, є гомофобним? Я не помітив.
Джон: Що ви намагаєтеся?
На Прохор.
Не доторкнувшись до свого брата, випікайте.
LEVY MATFAY: Зроблено захоплення, перший
ІДЕЇ: Хто тут? Чи зламали податкові колектори? Ми працюємо з темним минулим. Щиро дякую!
Леві Метью: Якщо мені не було, ви голодуєте! Ви не знаєте, що не знаєте, пролетарі!
Яков і Юда сусіди: Саймон Зілот! Зіоніст і єврей! І вони скоригували наші майстри!
Ви? Тоді хто ми?
Яков і Юда сусіди: І ми антисеміти! Павло - сказав, що не єдиний грецький або єврей повинен залишатися на землі.
Джон: Ну, Елленс, можливо, дійсно може бути... Всі цікавки.
FOMA: Я думаю, що це Magdalene.
MAGDALINA: Ну, тут ми. Я його знав. Це майже жіноча несправність. Я думаю, що ви всі дійсно Faggots. Скажіть мені я ебать.
Зрозуміти, ви сказали, що це себе.
Філліп: До речі, ви першим кандидатом на зраду. Хто не вірив Ісуса на воді?
FOMA: Я просто сказав, що ви не повинні бути сміливими.
ПЕТЕР: І тепер я зробив те, що ми не хотіли б зробити.
JESUS: Ви знаєте, Пітер, якщо я був вам, я був спокійний. У роустері не збігається, коли ви заперечуєте мене три рази.
Юдас: Чи може Ісус бути вірним? У деяких випадках він боляче активно переводить стріли.
JESUS: Гаразд, ірде. Ось ваш хліб. Вам буде траєктор.
Кожен овець. Тепер зла мафія прокидається і вибирає жертву.