"Чікень кицька."

Підготовка:

1,1 км Буде добре заморожувати куряче філе трохи, після чого буде легше різати дрібними кубиками. Ми також зрізаємо лушпиння. Я люблю, коли є багато цибулі, це не тільки дає неповторний смак, але і робить котлети набагато соковитими.

2,2 км Додайте яйце на подрібнені філе і цибулю. Я хотів би відзначити, що вам не потрібно більше одного яйця. З цієї тільки не потрібно буде для жорсткості в котлетах. Я скажу вам секрет, ці конкретні котлети я варився без яєць.
До готової м'якості додайте крохмаль і майонез, засмажити за смаком. Дуже бажано розрізати на котлети багато зелені. Я просто не мав цього часу.

3. У Цей фарш краще не менше половини години, щоб відправити в холодильник, хоча ви можете, звичайно, відразу ж приступайте до смаження тротутів. Але пам'ятайте, такий фарш має дивну здатність - його можна зберігати в холодильнику протягом декількох днів.

4. У Так, смаження таких котлет дуже просто. Не потрібно утворювати взагалі, але досить просто укласти фарше столову ложку на сковороді з підігрівом рослинної олії. І ми обсмажуємо їх, як млинці, з двох сторін до ірдиного кольору. Не забудьте викласти готові котлети на паперовому рушникі - він вбере всі зайві жири.

5. Умань Свіжі, ароматні, соковиті і дуже смачні куртки готові!