Два оповідання від відправника

П'ятниця я з коханою жінкою і її другом, вечір.
У кафе ми будемо говорити, що чоловік знайомиться з бізнес-поїздом, від чоловіка приходить текстове повідомлення «го дому купити презервативи» або щось схоже на це. Моя дружина пам'ятає, що нам потрібно купити.
Після кав’ярні ми йдемо на виховану аптеку, протягом тривалого часу електори енергійно обговорюють, що краще і скільки взяти, нарешті, зробивши вибір, який я кажу фармакологу дати два пакети.
Попри те, що я можу купити її голосно говорить: «Дініс, ти маюш мене», – пам’ятаю, що вона потребує цих гумових продуктів, додаємо, «Хто три, ходити так далі». й
Я довго пам'ятаю фармацевта.
Сент ЗД.

Я був водіння автомобіля, в старий Toyota, я подивився на це, я думав...
Я поверніть голову на дорогу... перед мною BMV ас,... =)
5-6 метрів залишився, я трохи їздив праворуч, так що відстань гальмування трохи більше ...
з правою фарою він був точно на центрі бампера ... тріщина ... Я думаю, що пишіть, але цей час не про тварину =)
Оцінюючи пошкодження, у мене є фара, поворотний сигнал, злегка обпалений крила, трохи бампера ... він просто має бампера навпіл, вогні непристойні, навіть відступ в засобах, розраховані точно на пляму =)
Я почав думати про те, скільки грошей там був у своєму гаманці... після того, як страхування не було.
Це означає, що людина, це означає, що ви йдете, де ви... і все це.
Як завжди я з розуму і почати кричущий:
Дивіться навколо Відня, Сонячні птахи, дівчинки ... Ви відчули? ?
Аварія заблокувала дорогу всі цікаві натовпи... Ми продаємо один одному...
Я шукаю дівчину!!! Я прийшов до тебе. У натовпі...
Я помітив, що дивовижна красива криниця аварії стояв на натовпі.
Людина спустошився, протертий зуби, тиша ... приходить до мене наплічувати на плечі і дає фразу:
Якщо ви були, я б приводив вас на передні сидіння. Отримати в машині і їздити...
Сент FireWall.