Історія про ламеров)

Це сталося мені, коли я отримав освіту з університету. У даній навчальній установі я працював інженером системи в галузі автоматизації.
Підземелля:
Ну і приніс нам нові автомобілі. Напередодні нового юриста (жінка, 30-40 років). Я поставив систему, програмне забезпечення тощо. Я, мій партнер Lech і наш бос приймає свій комп'ютер до свого офісу.
У мене є система в руках, Lehi має монітор, голова клаву, мишу і т.д. зміни. Ми йдемо в офіс, познайомимося з нею. А потім вона так, з зовнішнім виглядом поціновувача, впевнено заявляє: «Гуї, і процесор для мене, будь ласка, поставте під стіл!»
Люди, які працюють з комп'ютерами, але не знають багато про них, роблять мене сміятися. І люди, які погані на комп'ютерах, але впевнені, що вони просто кеси, майстри комп'ютерної науки і ебать фахівців, я буду дуже смішним.
Я сказав: "Я там викрутка?" Я звідти його звідти і покласти його під стіл! Бачити, сміятися, забути.
І тепер історія:
Після трьох днів це тітка викликає нас – комп’ютер зламаний! Причиною за машину була людина, яка була погано розірвалася в них, але вважається себе ебать фахівця.
Ми пішли до неї, з якоїсь причини все три знову. Відключення від системного монітора, ключа, миші та ін. Лега підбирає системний менеджер і він і його бос залишити офіс.
Я чекав, пояснив її, що незабаром ми повернемо машину і т.д. Він виглядає на столі, де лежачи мишею і клавіатури, а поруч з ним стоїть однаково самотній контроль і помітить флешку напис, що пливе навколо монітора з кута до кута, який говорить про те, що таке «пошук кабельного з'єднання». (Привіт, кожен напевно бачив це)
Вона худне, підібрає відкриту мишу в руці, і дивиться на моніторі, починає їздити мишею по таблиці і натиснути кнопки, при цьому кажучи: «Як видалити цей напис?» ?
Коли я зловив мій партнер і бос (і я зловив їх у фойє), і сказав їм про те, що відбулося...... Три тіла були сміятися в фойє, щоб він був навіть в офісі режисера (навчився про наш сміх від директора в його офісі 15 хвилин).
Партнер похилий майже впав системний офіцер, і годинниковик вже серйозно хотів викликати психічну лікарню.

Сент-Пав.