Анек, це історія...

екіпаж літака складається з п'яти чоловік.
Мита одного з них (М) була здійснювати п'ять парчутів перед виходом на площину. Він був досить, щоб занурити помаху, і М, я повинен сказати, не був хлопчик і, зробивши два помаху, кожен з двома помашенями, був втомлений і ледачий піти на п'ятий.
А якщо стрибати, то що? просить екіпажу. - Ну, я старий. Для тебе молоді люди жити. Я, в будь-якому випадку, буде залишатися - М був відповідальний, впав на пальці луків і впав дупа.
У той же час літак кинув, де він повинен був йти і благоустрою. Я все ще гасила. Тоді одна з екіпажів прийшла до ідеї, щоб зробити задоволення від нього.
Всі маршрути "Ургент" Подаруйте літаку! відштовхнув М відхилявся, кинув себе на парашути і стрибайте в відкритий люка. На ніч, за причалом, немає сорому видно, двигуни розриву (повернути їх, зрозуміло не стала :-)
В короткий час є тільки один ручний ліворуч, і командир (K) і М. Ну, ви сказали себе... Про нас - сказав К гірко і взяв пергамент.
У відповідь він несподівано отримав сильний удар до чола М під руку праски і впав несвідомий. У наступну миттєву кладемо на ганку і, широко розтягуючи руки, квартиру, як було навчено, прокинули себе від двометрової висоти на асфальт аеродрому.
Загальний: K має розлад мозку, М має ніс, кілька синців =)