Ще один веселий пояснювальний

Заповідність: це насправді не сталося, але розповідаючи про зло проректора, що нам не сподобалося підписання смертного вироку, тому що в цій частині університету не існує жодного.
Ми кладемо скло в наступний день, але він нас розчав і нам протягом двох тижнів з вимогою пояснити все детально! Дуже детальна інформація У зв’язку з тим, що у разі виникнення обставин змінено лише прізвища. В цілому «Геноцидні стилі або викликати вогонь на себе». ?

Проректор АХЧ Г.Г. Злющенко
Студентська профспілка

Розгортання

28 січня о 0,30 р., знявши територію після дискотеки, І, Сергій Петров, повернув до профспілки (каб. 109/1), озброєний бюветом в лівій руці і металевою совкою з довгою ручкою (ГОСТ 7911-80), відповідно, управо.
Не було одного навколо, тому тиша була просто могильною (я апологізація для такої блема порівняння з такою похмурою і незимою місцем, але, дійсно, це було дуже тихо). Я не чую, як він прийшов. Я був втомився і в поганий, я б сказав, що нервовий стан розуму, який пізніше також відігравав трагічну роль.
Коли Євген, не досягаючи мене близько 52 см і 8,5 мм, різко і гучно назвав мене (і я був просто навпроти підігрітого скла в книжковому магазині поруч з сервісним туалетом з великим літерою G в 1-му випадку), я був рубаний і мимовільно хвилею моєї правої руки. З дитинства я виріс як високий хлопчик і виріс до 188 см 1 мм, тому мій крил не слабкий. Але крім того, як вже було сказано, моя права рука була подовжена металевою совкою з довгою ручкою (ГОСТ 7911-80).
Таким чином, коли я хвилював свою праву руку, я зламав невелике скло (488 * 383 мм) в гребеневому стилі (координати вказані вище) і практично зламав ніс Євгена, тому що руйнингова частина муки 9 мм з носа Євгена Васечкіна (passport 0896-494352, страховий пенсійний сертифікат No 055-912-274-63). В результаті Євген почав витерти.
Ми добре розуміємо, що відсутність цього скла перешкоджає нормальному виконанню графіку навчального процесу (наприклад, для того, щоб говорити, камені гранітної науки), а також перешкоджає виконанню обов’язків та завдань викладачам та іншим співробітникам університету.
Тому, відчуваючи глибоке почуття сором'язливості, стоячи, ми, вищезгадані члени профспілкового комітету, терміново і в дуже короткий час (до 13.00 28.01.02) вставило нове скло в кадр, зробив офіційну апологію в письмовій формі на канцелярію (список канцелярських товарів прикріплюється), і Євген взяв урочисту заготовку в обличчя своїх товариств, що він ніколи не знову відлякув мене.

З невичерпним резервом поваги та відмінної вдячності,
профспілки.

Сент-бат_worry.