Це те, що вона виглядає як в теорії.

Сьогодні я вчив власника для роботи з комп'ютерною мишкою.
До речі, вона використовувалася для роботи в радянському обчислювальному центрі, і навіть зараз вона добре зуміла з текстом, клавіатурною програмою обліку. І коли я забрав мишу, я відчув, як я був на уніциклі.
Я ніколи не думав про те, як я працював з цією мишкою.

Проксимус

1,1 км Затримайте мишу з постійним захопленням протягом усього часу роботи з ним, не дайте його і не видаліть пальці з кнопок. Затримайте тіло мишки з пальцями великого пальця і кільця, індекс і середні пальці на кнопках, "п'яти" долоні лежить на столі.

2,2 км Моусний рух на весь екран повинен бути виконаний тільки з рукою, без руху основної частини руки. Не знімайте мишу з опори і не скручуйте її.
В міцності і об'ємі рухів, працюючи з мишкою, як написання або пошиття, а не водіння автомобіля.

3. У Миша сприймає рух відносно свого тіла, не монітора або тіла оператора. Вертикальний рух мишки здійснюється за допомогою вигину (зад) і подовження (до) пальців, горизонтальний - поворот руки навколо точки опори на столі.

4. У При виготовленні "клацання", не вживайте пальцями кнопки і не вдарив сили. Сфера рухів не більше ніж м'якість пальця і руху гудзиків.
Не підрахуйте натискання на вашому розумі, зробіть його безперервним рухом, як ви збиваєте на двері.

р.

веб камера