Інструкції про те, як зробити місце на громадському транспорті
Bashny.Net
1,1 км Коли ви вводите двері, виберіть жертву. Правильний вибір спрощує завдання на 50-90%. Як потерпілий, вибрати молоді, які краще співробітників. Ідеальний кандидат сидінь. Жінки менш підходять як більшість з них з великими мішками або високими підборами, тому вони мають більш високий час, щоб піднятися.
2,2 км Підхід потерпілого часто говорячи фрази «Нехай мене проходить, молоді люди!», “Нехай мені проходжу!”, "Нехай мені проходжу !!!" У Кошикі або витяжці значно збільшує ваші шанси. У крайніх випадках слід перенести авокаку 3-4 порожніх пластикових пляшок і лофа.
3. У Під час потерпілого звертаю увагу на себе з фразою «Сісти, сидіти молодій людині, я збираюся після 7 зупинок (або незабаром на фіналі).» Важливо вимовляти фразу у вигляді і тремтіння голосу - це призведе до необхідних об'єднань з предками.
4. У Якщо жертва не встає, спробуйте половити її погляд, то подивіться на сидіння, потім знову в очах. Зробіть це кілька разів.
5. Умань Якщо ви короткі, захопіть верхню ручку і повісьте на неї.
6. Жнівень Якщо ви не досягнете верхнього поручня - тремтя рука візьміть ручку сидіння перед потерпілим. Регулярно змінює положення руки, ослаблює і зміцнює зчеплення, занурюємо з нею. Потерпілий буде дратувати. Наявність в руці пакету з продуктами значно підвищує ефект, а поєднання з позовом 5 діє навіть на літніх і відключених.
7. Про нас Намагайтеся зіткнутися з потерпілим, знову шукайте її в очах або сумно з вікна.
8. У Приблизний до потерпілого, навіть якщо транспорт не щільний. Змініть ноги частіше.
9. Навігація Якщо хтось відштовхує вас ззаду, вдарив жертву. Покладіть трохи, а потім, повертайте і чекайте пауза до тих пір, поки штовхач проходить, зробіть глибоке дихання і дотримуйтесь пункту 4.
10. Запропонуйте проїзному провіднику, до чого не було тролейбуса.
11. Зберігайте близьке око на передні сидіння. Якщо один з них виділяється, почекайте когось, щоб зацікавити його і зробіть невдалу спробу розбити його. Далі беремо глибокий дихання і дотримуйтесь абзацу 4. Навіть якщо ви відчуваєте, що ви можете прийняти вакантне місце, воно все ще краще стояти і знову відчуєте свої навички.
12. Якщо ви ще не погоджуєтесь, попросіть тримати ваші речі.
13.00 р. Якщо жертва не відповідає, знайдіть інший кандидат і повторіть інструкції, починаючи з пункту 2.