Бізнес більше корейці =)

Я думаю, що через цю актуальність не втратила свою актуальність.
Друг шахти працював на одному з підприємств.
Крім величезної ферми в його розпорядженні і в туалеті на території. Не одна з туалетами і плиткою, але одна з дошками і декількома отворами в підлогу.
Саме через його санітарний стан і він отримав на наступний план досить законних відступів від керівництва.
Справа в тому, що не дуже приємна, але як не спинитися, і потрібно виконати замовлення. Посипивши наряд на незмітну кількість двохсот і п'ятдесят рублів в той час він переніс його на підпис до директора. Він був непристойним протягом тривалого часу, але усвідомлення тонкості питання і причин, що для меншої кількості, ніхто не буде йти, він підписаний.
Про це заявив друг, отримавши гроші в касовому реєстрі. Він був болючим для нього, щоб дати ці гроші, добре, така природа була, все застрягалося в руках. Це кількість. Я не хочу чистити туалет самостійно. Рішення стиглого себе - так як не можна приймати його повністю, потрібно спробувати зберегти хоча б частину.
Він не запропонував свою «кільку» просту причину, що така пропозиція може бути спійманою і не може врятувати на них, вони розраховують один раз, тому він вирішив подивитися на боці.
Першим ловити очі були дві літні корейці мирно відпочивали на лавці біля приватного будинку після садівництва. - Ви, хлопці, як виглядають на зборі? - Подивляючись на теплиці, що стоять на дворі і сидять на краю лавки, він почав з афарі. Як не спинитися, і хліб може бути спійманий від незнайомців.
корейські криті, боролися за довгою весною, але в цілому розмова була підтримана. Натхнений успіхом:
- Привіт хлопці, ви все ще в цьому га ... добре, я маю на увазі, в добриві все ваше життя пікіровки. Бажаєте чистити туалет?
Короїни дивилися в одному сенсі:
- Скільки коштує?
«Так, ви знаєте, туалет громадський, два роки не було очищено, напевно, будуть два автомобілі», - сказав він. Якщо у мене є інструмент, який потрібно використовувати.
Короїни знову дивляться на один одного.
- Скільки? - порушуючи в очі друга, сказав один.
«Дві сто!» Він сказав з оселедцем, позбавляючи, що половина копійки для правих робіт буде достатньо для нього, але пропонує менше, завтра він сам повинен зануритися в шати.
Після маленької думки і знову шукайте партнера, - сказав Коренева.
Я даю вам інструмент, якщо вам потрібно.
Розсувні руки домовилися вранці.
Вранці робота кип'ятіння і знайомства тільки потерти руки, що радують при швидкому вирішенні питання і вбережеться півкет. Увечері одна з корейських коренів підійшов його:
до Це його. Тим не менш, одна і половина автомобілів просто проколаться, і ви сказали два заповіти.
- Добре, що! - перемішувати знайомство, - так як є менше сором'язливих, то тут варто менше грошей теж. Після того, як я призначив двісті за два, і один і половину, то це означає сто і сімдесят рублів - раджу також на "пригарі" тридцять, він закінчив.
- Я відразу зрозумів, що ви гідний чоловік! - без будь-якого знаряддя, замість того, щоб занепокоєння з причини раптово витерти корейську. - Добре, це час оплати.
Вони застрягають руки в кишеню одночасно, хоча корейська вийшла швидше і після другого натягнула руку назад з рулоном грошей. Нараховуючи сто і сімдесят рублів, він не зупинився мерехтіння:
- Ми завжди раді. Ми працюємо з людьми, такими як: Ціна не зламана, а не те, що ці держательні тяги для автомобіля "кубой" триста вимога. І ми добриво - в міру необхідності, теплиці він бачив. Зима буде йти, вигорнути, наступного року буде просто прямо.
Познайомлюся, не блюваючи очі і вуха, забрали гроші з рук корейці і подивилися після нього надовго. У той же час, як і раніше, і ..., почався царя.