Життя

Урок 1. Людина про душу, коли його дружина просто змивається, коли дзвіночки. Після того, щоб відкрити, дружина дає, швидко загортає себе в рушники і зникає, щоб дізнатися, хто прийшов. Коли вона відкриває двері, вона бачить сусіда Боба. Не даючи своє слово, Боб каже: "Я даю вам $ 800, якщо ви опускаєте свій рушник. й
Подумавши кілька секунд, жінка збиває рушник і залишається голим перед Бобом. Після насолоджуючись видовищем, Боб руки її $800 і листя.
Непристойний, але заохочується раптовою удачі, жінка, повернувшись до рушника до свого оригінального положення, йде вгору. Коли вона повертається до ванної кімнати, чоловік просить від душу, "Чому було те, що?" "Наш сусід, Боб" вона відповіла. "Великобританія" говорить чоловікові, "відповідав, що він говорить про $ 800 Я відчував його?"
Якщо ви поділитеся важливою інформацією про інвестиції та ризики з партнерами, ви можете уникнути небажаних наслідків.

Урок 2. священик був водінням і побачив на боці дороги. Він припинив і запропонував надати їй ліфт. Вона погодилася. Сидіння в машині, вона кинула її ногу на її нозі так, щоб спокусливі ноги з'явилися з-під сукні. священик помітив це і майже потрапив в аварію.
Знявши автомобіль, він захопив свою руку близько до ноги німця. Вона відразу ж побачила священика і сказала: «Святий батько, пам'ятаєте Псалм 129. й
священик став сурогатним, апологізованим і вимушеним себе зняти свою руку. Однак він не міг забрати очі від ніг.
Трохи пізніше, змінивши передачу, він знову кладе свою руку на ногу. «Бого Отець, пам'ятаю Псалом 129», - повторюється черниця.
Ще один священик. «На щастя, Сестра, м'якоть слабка», - сказав він. При приході на конвенцію, нун вийшов з машини, подивився на священика і проходив її бізнес. Псалм 129. Вона сказала: «Діти і шукати, тільки тоді ви знайдете славу. й
Мораль: Якщо ви не можете пропустити, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Урок 3. Менеджер з продажу, сервісний технік, а їх бос виходить на обід і знайти стару масляну лампу. У хмарі диму з'являється лампа, а Жан.
Ген каже: "Я зазвичай дайте три побажання, тому кожен з вас може зробити один." «Кур, я перший!» – говорить співробітник відділу продажів. «Я хочу бути в Багамах прямо зараз, гоночних без хвилювання на скутерах на хвилях. й
ЗАМОВИТИ! І розчиняється в повітрі. "Я поруч!" каже фахівець з обслуговування. Хочу піти на Гаваї, відпочивати на пляжі з особистою масою і нескінченним постачанням Піни Колада.
ЗАМОВИТИ! Випадки. Жан розповідає про менеджера. "Я хочу, щоб ці два в офісі після обіду".
Мораль: Завжди дайте бос говорити першим.