Дуже неприємна історія, але потрібно знати.

Я прийшов в цю історію випадково. Це сумний.
Якщо ви не хочете псувати настрій, не читайте.

Кеміри для домашніх тварин на Новий птах

Мій чоловік і я витриманий протягом багатьох років. Таке, що нам довелося зіткнутися, приходячи від вогнища до птахового ринку, щоб покласти в руки наші вирощені кошенята, я не міг уявити в страшному сні.

Все почалося з того, що зачаровує наші дитячі кошенята, які неплановані приносили нам нашу кішку, але в якій ми вже, тим не менш, душа не хочу, було 2 місяців, і ми зрозуміли, що тримати 4 кошенята в домашніх умовах і навіть мати кішка ми ще не можемо і нам потрібно прикріпити кошеня.

За два тижні до того, як ми пішли на метро, де ми вже мали угоду з тіткою, яка була дистрибута кошеня, яку ми добре знали, і від яких був прийнятий наш скарб-кат. Там, щоб наш жах, виявилося, що тітка була стояча з 15 кошенями в руках, беручи їх погано і приймаючи наші, категорично відмовлялася, і шукаючи на них сказали, що вони, крім того, виросла, вони повинні бути місяці і тиждень (це таке, і такі малюки смоктати, щоб дати в неправильні руки!)

Ми не робимо, ми пішли на Птахи, слухняно боїмося, щоб ми могли легко прикріпити наших дітей до хороших власників.

Починався з того, що в деяких підозрілих особистостей відразу ж кинулися до нас, щоб розглянути те, що кошеня ми приносили, але побачили, що переросли (за своїми стандартами), відійшов. Тоді жінка прийшла, професійно оглянула нашу триколірну кішку краси і сказала, що вона приймала її. І в той час як мій чоловік і я був з'ясував, чи даю чи ні, мій тітка, що приховує на ринок з нашим котом. Тоді ми зрозуміли, що це було торговим. Ми поїхали на ринок, шукаючи її і нашу кішку. Коли вона виявила цю тітку, вона більше не мала нашої кішки, вона вже продала її, проходячи її як деякі види ретельно відібраних, для хороших грошей ... каже, що не турбуючись, впало в хороші руки (чолово, що ми не бачили, до кого), і ви все ще не приєдналися. Тим не менш, дивні люди приходять на птах, щоб вибрати свої кошенята – ми, власники, які стоять поза і пропонують кошеня безкоштовно, навіть не дивляться, і від трейдерів- спекулянтів купити наші кошені для багато грошей.

Але це всі квіти, введення. У цей день ми не прикріпили нікого іншого, прогулялися навколо безліч дивних бабусях і селян і запропонували покласти наші кошенята в хороших руках за гроші, але ручивши нашим дітям в руки цих підозрілих особистостей просто не піднялися, вони мали такі страшні нечутливі обличчя, просто тумани, що я інтуїтивно відчував поганий, і виявилося, що я не помилився.

Наступного дня, я пішов знову. Я не описую докладно, як ми промиваємо на цьому ринку весь день, ніхто не зацікавився нашими чистими, красивими і торіонними дітьми. Але через деяку доліючу збігу, ми подали (прогулятися і розслабити) в ліс біля ринку, з іншого боку вулиці Верхніх Полів.

Ось ми побачили щось, що я думаю, що я пам'ятаю для решти мого життя... Ми усвідомили, що ці грандіозніпаранти до кошеня, які зобов’язані прийняти кошені за гроші своїх власників. Зібрані кошенята (і гроші) і їдуть трохи через ринок з ящиками, вони йдуть в цей ліс і просто кидають кошеня.

Залишалися ящики в різних місцях. Там і тут в кущах з'явився сік і корпси кошеня. Одне життя вдалося отримати, він був точно, як наш улюблений чорний - чистий домашній кошеня, чорний з білими лапами і коміром, тремтіння і тонкий. І що мій чоловік бачив в цих кущах, коли він пішов туди, щоб отримати чорний кошеня, він сказав мені лише через кілька днів ... там були кошені просто вбиті і кладуть палі своїх маленьких корпсів (повний, очевидно, вітчизняний, близько 1-1,5 місяців старих малюків, вранці, очевидно, рвані від матері кота).
Звісно, ми взяли вишні, відверте молоко, вибрали більш гідну людину на ринку, які прикріпили кошеня і не відкинули її, давали гроші, в цілому просто давали Черниш ще один шанс. Вони залишили цей чоловік і самостійно, згодні, що тих, хто не приймається, ми зберемося ввечері.
Я сидю в машині, сльози пливли в потоку ... ближче до вечора я не можу стояти його, я залишилася під чуйним приводом і знову побігла в цей ліс, там був хтось інший віджим. Невеликий сірий кошеня сідає на дереві, на березі, або досить голодний, відчайдушно чіпляючи до гілки, розташованого високо, близько двох або трьох людських висотах, а перед цим осередком - шнековий стовбур. Я не збираю його - Я назвав, і він дивився на мене з очей, повною терористичною, постійно кричущою, намагаючись ходити з гілки до мене, розірвав (Я був сподіватися, що він буде падати), але в останній момент він знову чіпував його останню міцність і голод. І я не пішов, після 15 хвилин мені довелося взяти наші кошенята з чоловіка (повідав, що він не буде чекати, і якщо ми не зустрілися з ними в той час, коли він буде залишити), і я мав вийти з деревини, перехрестити дорогу, знайти його на ринку. Я хотів би сказати кошеня, щоб чекати, я повернуся назад і запустити. Після прийняття наших кошенят ми повернулися з нашим чоловіком, але кошеня пішли. Звісно, він все-таки впав і відійшов десь, званий – не знайшов. Довгий час я пам'ятаю ті відчайдушні очі кошеня, які ніколи не збереглися.
Я був в сльозах, і мій чоловік тільки отримав старий і тремтячий руки (можна не дозволити собі ставити, і він також поїхав машину), ми залишили наші кошенята з цього страшного ринку птахів. В короткий час ми кладемо кошеня у великій формі, коли ми вийшли з парку. У парку з сім'ями, життєрадісними, відпочивали, приємними людьми, багато зацікавилися кошенят і близько години, наші діти розбралися. Я бачив, що всі отримали, я дав всі мої телефони, тому я менш спокійний. Тексти пісень, а це означає: І ми зберігаємо наші улюблені Blackie для себе.
Проте, я не можу спати вночі... цей страшний ліс стояв перед очима і особливо очі непристойного кошеня висить з дерева. Моя людина і я навіть мав відчайдушну ідею, щоб піти в цей ліс, збирати кошеня, жирність і потім віддавати. Але, звичайно, це не вирішує проблему – ми повинні боротися з її причиною. І яка причина нескінченної жорстокості, жито, повна відсутність всієї людини в деяких людей? Що ми можемо зупинити це? Я ще не знайшов відповідь, і я написав все це, щоб закликати всіх тих, хто піклується про страждання беззахисних тварин, тому давайте думати про те, що робити. І я теж хочу попередити власників, які хочуть прикріпити не дуже чистими кошенят - не дати їм оплаченим продавцем на птаху !!! Якщо ви сумніваєтеся, перейдіть до цього страшного лісу, поруч з птахом, відвідайте кладовище домашніх тварин і подивіться, якщо ви можете.

Звідси. Більше статей.