Якщо її модем був зовнішнім або внутрішнім. Я починаю допомогти в мові, доступні їй - вони кажуть, якщо зовнішні, то я повинен стояти кудись біля і запалити вогні. “Ні, я нічого не маю, але пошта йде. . . ?
Клієнт: Я отримав дивну електронну пошту з вашого автомобіля T.S. до Яка різниця? У поле З'являється Compuserve до Що в тілі листа? Ваше повідомлення було успішно доставлено. Що? - Ви хочете перекладу? до Ні, я отримую його.
Друг шахти сказав: «Для більш ефективного, ніж збирач, оскільки він виконує деякі інструкції безпосередньо з пам'яті та портами, обходячи процесор. й
Клієнт: Де ви кладете лист у режимі факсу?
Клієнт: У вас є картридж для Epson L? до Що таке наступний лист? А потім немає листа, вона була вилучена.
Привіт! Технології Про програму! Миша курсор не рухається! Що про програму, це проблема з праскою. Загинув мишу. - Яка залізниця!!! Це пластмаса !!!
Привіт! Технології Я введіть пароль і не дайте мені! до Так ви маєте право набрати. - Я дайвінг! П'ять зірок!
Від реального життя: (технічна підтримка) до Чи можна надсилати копію диска з комплекту сканера? - Звісно! ... П'ять хвилин проходу і копію диска з клаптявою починає вирватися з факсу.