Базовий інстинкт =)

Один бізнесмен пішов на відпочинок на кораблі до Карибського моря. На шляху корабель був спійманий в страшній бурі і збитий. Людина кинула на пустельний острів. За чотири місяці він побував острів в надії пошуку сальвації, вживання бананів і кокосів.
Одного разу чоловік сидить на березі, зануренням в розпаді, і раптом побачив красиву жінку (найкрасивіше жінка, яку він коли-небудь бачив)
до Де ви прийшли? І як ти тут? не вірить очі.
"Я прийшов з іншої сторони острова," жінка відповів, "Я кинув на берег, коли наш корабель був збитий."
«У вас дуже пощастило, що в даний момент був човен», - сказав він.
Я зробив цей катер самому: оар з шматків гумової деревини, дно від пальмових стволів, а боки човна з евкаліптного дерева.
до Але це неможливо! Як можна зробити це своїми руками, без інструментів?
- Ну, це не проблема. Я знайшов активний вулкан поблизу і грунт, багатих залізною рудою. Смелений залізо на вулкані і зробив всі необхідні інструменти.
Чоловік був струнким.
- Чи можна приїхати на місце? - Дружина попросила.
Через кілька хвилин вона змочена на човні біля маленького дока. На березі і майже впав. З попелу було кам'янову дорогу до елегантного бунгало синього і білого кольору.
Бажаєте випити? жінка запитала, коли вони пішли всередині.
до О, ні, спасибі. Я не можу пити, що кокосове молоко більше, людина відповів.
до Що про Піна Colada?
Не знаю, що відповісти людина. Вони сидять на дивані, відвертають і розповіли один одному їх оповідання. Тоді вона сказала, що вона хоче змінити щось більш комфортне. Я попросив чоловіка йти до ванної кімнати, взяти душ і поголені.
Збірка, людина дійсно знайшов як душ, так і брита, виготовлений з кісток і гострих оболонок. "Подивна жінка", - думав бізнесмен. Я дивую, що наступне диво цивілізації це принесе мені.
Коли він зійшов, він знайшов жінку на столі. Це була справжня романтична вечеря. Вона запропонувала сидіти поруч з ним, а потім зануритися до нього і збивати:
Ви вже давно на цьому острові.
Що я хочу зробити прямо зараз. Ви мріяли про всі ці місяці. Ви знаєте, що вона виглядала його прямо в оці.
Він не міг вірити вуха.
- Я маю на увазі: - Він судомно проковтнув, сльози приходили на очі. Чи можу я перевірити свою електронну пошту тут?