Інші імена.

Трохи введення. Я працюю в комерційному банку та обслуговуючи реєстри акціонерів.

На сьогоднішній день ці реєстри зібрали понад 70 тис. осіб (маленьке місто!) і ми вирішили зібрати рейтинги з усіх смішних імен, які приходять до нас, а потім грати за приз тижня, місяця і т.д.
Просто смішні імена, такі як Попик, У початкових рейтингах, так що тут немає.
Ну, ось що ми маємо в колекції (Я одяг, всі документи, я бачив копії паспорта!)
Какашкінд, Блятко, Хмиряк, жінка з прізвищою Стать (цікаве питання: як це життя, Секс?), дивердо з синором прізвищем Білінер (Я не дивно, якщо він дав стільниковий телефон безкоштовно?), людина названа Тампак (Я хочу його додати, право?), гідний громадянин Юда Шлемович Презерман (че це Чеховський: немає такого предмета, який не може стати єврейською прізвищою, а ім'я-фатерство є те, що!), директор авторитетної компанії імені Пишенка (має, не викликається, в офісі)

І тепер перші три (по спадку) цього місяця – у мене є копії паспортів!
(3) Олександр Миколайович Скака (важко, право?)
2) Леонід Наумовitch Huer (навіть сильніше!)
І
1 місце - хіт сезону - жінка з прізвищем INTRALIGATOR (тип міжнародний крокодил).

Ми вирішили вивчити всі 2,7 млн абонентів московської телефонної мережі та зокрема розрахувати такі імена. Найбагатші імена недетентних — літера «Б». У Москві під жаком кепіків, один Блябкін і дев'ять Бляблінихах. І без кількості власників таких прізвищ, як Blyaror, Pancake і просто Blach. Ми висловимо нашу симпатію до цих людей. А також Бляхер, Бляхерова та всіх Бляхманів. На фоні цих потерпілих, можна тільки радіти трьох сімей, які гордо вносять прізвище Бобіка. Ор Бобінчик-Рабіновик. І є два Недричеви в Москві, але є ще один Срубкін, чотири Задніков і один Суходад. П'ять ас, відповідно, п'ять.
Три Надуліни мають одну Подгулін.
Онанізев представляє собою два примірники, Пупкін в трьох і Сівухото ще два.
Конкурси "B" в російській абетці може бути тільки літера "X", яка починається три Herdvimov, один Hernykh, один Гернес, один Heresh і три Herenkov. З якоїсь причини назва Алкашова дуже непопулярна, є тільки два з них. П'ять сімей мають назву Faggot.
До них приєднаються громадяни Педори та Педя, на фоні яких прізвища Шнурапет, Шабаш, Зюзя, Задуйвітер, Сивокобиленко, Сивокоз, Пальтсапа, Забабабашкін, Дурнопеко, Наркос, Шмаль і Глюкін живуть дуже добре.
Ми вважаємо, що один громадянин Мудель і дев'ять Мудорісов були дуже нещасливими.

Але той факт, що були три Good і навіть три Гарні в Москві для одного Бад, говорить про те, що є ще більш хороші люди, ніж погані.

І нарешті:
У нас є всього 121 Шариков, з яких тільки P.P.
Чайники -17 (Для того, як поліцейський не зупиняється на дорозі).

І політика. Зюганов живе в Москві 39, Єлцин чотири. Сорти плюс: Єлцин - 1, Елцин -2, Елсон - 3. Черномидини - 31, Черномордов - 1, Черномордіков - 1, Черномордини - 5, Леніни - 6, Крупський – 36, Сталіни – 3.
Найбільш часто зустрічаються в Москві - 21,833 абонентів. Не слідують Петровс, як можна припустити, але Кузнецовами – 17440.
Петровс знаходиться на третьому місці – 9953 р., у зв’язку з законними Сидоровами, які також дуже багато.

Українська

Категории

Смотрите также

Новое и интересное