Вічна тема шкарпетки

«Хмирев, чому ви не зможете перенести брудні шкарпетки до пральної машини, і кинути їх в будь-який час?» попросила дружини.
- Гей. На зустрічі жіночої комірки сьогодні? – попросити Хмирев.
Що це те, що нам було? Я запитаю тебе! Чи важко придбати шкарпетки до пральної машини?!
- Відповідає. Тому що приносити шкарпетки в пральну кімнату занурюється з новим круглим натяжністю в сім'ї. Ви почнете сперечатися – «Чому, Хмиреєві, ви не зможете повернути на пральну машину?», а потім «Чому, Хмирєві, ви не зможете висихати миття?», а потім «Чому не ви, Хмирєв, скажете, що ви кинули чорні шкарпетки в пральну машину?» Вони тепер на білому льоні!
- О.
до Не переривати мене! Оскільки шкарпетки, приховані в пральній машині, не нагадують мене вимити. На відміну від непристойних кистей під ліжком брудний. Для того, як я, на вимогу жіночого активіста, люлька з пилососом під ліжком і струміть на кришку брудних шкарпеток там, я кладаю їх в пральну машину і, крім того, ввімкніть цей блок.
до І ви запитаєте мене...
Так! І я хочу, щоб подивитися пральню. Крім того, відстеження мийки полягає в тому, щоб спостерігати таймер пральної машини.
до А потім висить.
На мотузках я простягся ви повісити шкарпетки я купили, промивають і вичавили машиною я купив. Так! Я встановив автомобіль, теж. Я теж зателефоную майстра. І оплатити його.
- Я думаю, що я тут...
І я запитаю вас, щоб ви повісити пральню, не тому, що це важко для мене або тому, що це не людина бізнес, але тому що я намагаюся не зробити вас залежністю. Я не дозволяю перетворювати з рівних членів підрозділу суспільства в прекрасний, але без використання декоративного атрибуту мого життя, що вимагає інтенсивного догляду!
- Хмирев!!!
Якщо ми починаємо миття, готування, очищення, занурення відсутності туалетного паперу, що надходить на час і прибиральня, зупиняючи буріння, подалі, подряпини, пиття пива і перегляду футболу, це означатиме розпад усього феміністського руху! Ми побачимо всі теми для спілкування з вами! Що буде ваша наступна зустріч?
Скільки пива ви пити сьогодні?
- П'ять кіл! - Хмирєв сказав, що перемогно - Я не спробував себе, до речі. Якщо ви хочете, щоб переконатися, що ви повинні знати про вашу наступну феміністську зустріч. І я знаю, як я не можу отримати будь-яку подяку від вас! Хоча в принципі я можу прийняти вдячність у вигляді вечері.
- Я не маю слів...
до У вас є вечеря, феміністка?
- Хмирєв, чому? Чому не можна боротися з вами? Давайте повечеряти, демагніт.

11454

Фруміч