Делюзії дня

1 березня 2005 р.
Якщо у вас немає, я рекомендую.
Я просто не міг бути минулим... erm ... delirium.
Я зробив другу частину інтерв’ю. Першим за все менш цікавим.

Інтерв’ю з відомими саркерами та олдером Юрієм Довгим.

Юрій Довга
І.В. - Ільон Василенко

У.Л. Скоро після виступів на радянському телебаченні Кашпіровський дав кілька сеансів на київському каналі, тільки для України. Ну, це океї. Це позашляховик. Ви хотіли знати, що я повинен зробити з Orange Revolution.

Е.В. Так, будь ласка. Що таке підключення між вами і Yushchenko і, як ви сказали, Польський центр?

Y.L. Технічна організація. Я не консультую, щоб зробити бізнес з нею. Це дуже, я повторю, дуже серйозний. Велика політика, великі гроші, великі секрети. І як звичайні, довгі руки.

Е.В. І ви не боїтеся говорити про це?

У.Л. Ви знаєте, є сили, які я страх. Тексти пісень, а це означає: Але вони лежать в злегка різних світах. В цьому житті важко відлякати мене. Більше кави?

Е.В. Так, будь ласка... Чому ви раптом почали говорити про це?

У.Л. Я просто відварився. Я, ї. Вони обдурили на оплату. Так я також вільний від обіцянок. Звернулися до мене кілька років тому з проханням про співпрацю. Про відродження корпсу. Як ви можете знати, я провів кілька успішних експериментів в цій області.

Е.В. А потім були сумніви...

У.Л. Ви, хто сумнівався. Я не знаходився, і я не зробив. Знайте першу руку: Я дійсно відродив більше десятків людей. Я говорю з будь-якою відповідальністю, не приймається. Один з них був мертвий на тиждень. Це той самий, хто в даний час займає посаду Президента України. Хто Ющенко, я не знаю. Я ніколи не бачив його і я не знаю, що сталося з реальною Ющенко. А людина, яка зараз є президентом, я відродила себе. Є свідки. Час був трохи втрачений. Я не знаю, якщо витягували коту хвостом, але тіло кладуть в грунт протягом шести днів. Плюшево, в той час як я був прийнятий до Польщі літаком, а потім майже на добу на гірській заміській дорозі. Так сліди декомпозиції кадаверів залишалися на обличчі. І офіційна версія отруєння цим оксином є нечутливим, що легко доводити. Клініка «Рудь» Я не пам'ятаю ім'я... так, що австрійська клініка – косметологічна клініка. Легко перевірити. Вони не роблять ніяких отруєння. І в цілому, без лікаря, будучи в його правому розумі, не діагностувати «покладання кореспонденції». Я дивлю, як вони все, щоб отримати зараз?

Е.В. Звуки неймовірні. Частина цього пояснює, чому ще не існує консенсусусу на що неправда з обличчям. Вибачте, що ми не віримо. Що ви сказали мені? Я не підозрю.

У.Л. Чому це? Я готовий довести його. Знайти фотографії нового і старого Ющенко. Резюме обов’язкове, так. Це дійсно робить. Але тільки коли ви подивитеся на картинку переднього. Погляньте на свій профіль і ви дізнаєтеся, що це абсолютно інша людина. Нісна форма, форма вуха, підкладка голови. Де з'явилася ця стружка? Немає отруювання може пояснити це і декомпозиція. По дорозі я чекав фотографії самостійно. Жорстка робота. Ні, ні шахти. Шорстка робота тих, хто підібрав тіло. Він відрізняється висотою.

Новий Ющенко п'ять сантиметрів вище старого. Дуже легко перевірити. Знайдіть повнометражну фотографію, а малюнок повинен містити предмет, розмір якого відомий. Використання об'єкта як стандарт довжини, можна розрахувати зростання. Або навіть без об'єкта. Відстань між учнями очей у людини становить шість сантиметрів. І практично не залежить від форми і розміру обличчя. Візьміть відстань між очима за стандартом і розрахуйте висоту. Цей метод, до речі, був використаний в судовій практиці протягом сто років для визначення висоти фотографії. Далі...

Е.В. Але не доводити нічого! подвійний, цуценя. Я чув, що версія до. Як довести, що це мертва людина?

У.Л. Ви не дали мені закінчити. Про нас Все це легко перевіряється людьми в внутрішньому колі Ющенко. Не людина. Або ж, не точно людина. І знає він дуже добре про своє походження, тому він намагається відреагувати на стимули, як людина. Так! Він наділений нелюдськими здібностями в плані фізичної міцності, витривалості ... але в деяких випадках він позбавлений. Підійдіть його ззаду і, скажте, зробіть його голкою. Ви можете просто, як кажуть, вдарив голову. Якщо ви не бачите, він не буде реагувати, оскільки він не відчує нічого. Я дуже рекомендую людям, які контактують з ним.

Е.В. Єах. Звуки переконливі. Але чому ви думаєте, що це необхідно? І хто?

Польський кенсор, як я розумію його, спеціалізується на масштабних операціях проти всіх держав. Але в кінці дня музика замовляє хтось інший. Добре, це безперечно. Не знаю. Звичайно, ви повинні чекати щось погано. False Yushchenko – продукт «центру» для виробництва біологічної зброї. Тому знищити його призначення. Все залежить від програми, яка була введена в неї. Але я нічого не робив з цим. Цікаво, що Ющенко не тільки один з його роду. Є кілька таких істот у світі.

Е.В. Будь-які імена

У.Л. Я отримав один. Це Zbigniew Brzezinski. Також є продукт «Польський центр». Правда, інші люди займалися відродженням, тридцять років тому. Зауважте, що його обличчя така ж, як Ющенко. Але ніхто не отруював його з оксином!

О.В. Огей. Я бачу це, мій час над. Дякую за інтерв'ю. Все, що ви сказали нагадувати мене з Голлівуду трилер.

U.L. Життя іноді страшно, ніж будь-який фільм жахів. Довіра старого чоловіка. Добрий день.

Звідси.